Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Pai fix atunci au realizat regizorii ca pot sa mulga o vaca pentru inca 9 ani. Le-a gadilat pipota astora care voiau niste experienta cu zombie timp de 2 sezoane si cand afla ca asta-i povestea si incepe "fight for aimless survival", ai de ales: te uiti sau nu te uiti. Iar publicul a zis "da, va rog"; ma rog, inclusiv eu, care am vazut toate cele 11 sezoane + Darryl Dixon.
Pe scurt, planul a fost "mergem legati la ochi, bagam un razboi nou in fiecare sezon, cu plot twists cat mai multe si mai juicy, si mergem asa pana ne plictisim"

Dar oricum serialul putea fi luat mai in serios cu chestia asta, ce naiba si creatoru asta cica dupa argumentatia sa ''nu a vrut sa zica adevaratul motiv de unde a plecat virusul'' ca dupa lumea s.ar concetra mai mult pe acel motiv... mno in fine, dar totusi pana la momentul actual mi se pare ca nu a avut o mare logica, poate si asta a fost scopul, cum zic ei: toti mor, si se transforma, nu conteaza cum traiesti sau ceva de genu important este sa supravetuiesti