| Vali013 a întrebat:

Puteti sa îmi spuneti niste seriale de genul mister nu Rivedale sau cu super eroi nu Flash ca m-am uitat!

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Harper's Island, The Magicians, Dark, The Family (2016),Stranger Things, 13 Reasons Why,Twin Peaks, Wayward Pines // Gotham, Legion, Arrow, Iron Fist, Daredevil

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pretty little liars
Harmlock grove
Penny Dreadful

| Tatiana2af a răspuns:

Stranger Things

| alinutastraub a răspuns:

13 reasons why, Arrow, Supergirl

| Georgiana_Ari_1997 a răspuns:

1. Stranger things
În primul sezon se vorbește despre Will Byers care dispare și atunci toată lumea sa întreabă unde e. Prietenii lui: Mike, Dustin și Lucas incearca sa il caute dar intre timp dau de Eleven, o fată misterioasă care are super puteri. Stiu ca pare plictisitor însă, am auzit numai cuvinte de laudă și m-am uitat și eu. Te prinde foarte tare, ador serialul. Pe lângă faptul că are mister, are și dragoste și are și cu adolescenți și este foarte tare. Serialul are doua sezoane: primul de 8 episoade și al doilea de 9.Sezonul trei a început zilele astea sa se filmeze.
2. 13 Reasons Why serialul vorbește despre o fată care s-a sinucis și în urma ei lasa 13 casete cu câte un motiv pentru care a făcut acest lucru.Fiecare motiv este o persoană. Iar fiecare persoană trebuie să asculte casetele. De exemplu motivul 1(o persoană) ascultă prima toate casetele și apoi o dă la motivul 2(o persoană) din tot așa. Până când casetele ajung la Clay, băiatul care era îndrăgostit de Hannah. Serialul are drama și mister deoarece te prinde și vrei sa afli toate motivele pentru care Hannah s-a sinucis.(are un sezon și 13 episoade)
3. The end of the *** world serialul este nou și in el se vorbește despre un băiat, James care crede că e psihopat și vrea să ucidă o persoană, și o fată Alyssa, care se îndrăgostește de el. Serialul este de umor negru și mister deoarece vrei sa vezi daca o ucide și mă rog. Mai e ceva dar nu vreau sa dau spoiler. Are un sezon și 8 episoade ( un episod durează în jur de 20 de minute)
Și desigur, mai sunt multe (pretty little liars, Supernatural, the 100, teen wolf...) dar mi-e sila sa mai scriu?