Servus! stiu cateva filme dar nu sunt doar din `09-`10. Dar mie mi-au placut mult. Nigths in Rodanthe, The last song, Message in a bottle (astea sunt facute dupa cartile lui Nicholas Sparks; asa e si the notebook.); love in the time of cholera, pride and prejudice, jeux d'enfants, another cinderella story, cinderella story (astea doua-s super), raise your voice, because i said so, dirty dancing, dirty dancing havana nights, match point, love story. Ultimul este din 1970, dar iti spun ca nu o sa regreti daca te uiti la el! Sper ca ti-am fost de folos cat de ccat.
Dear john si p. s. i love you o sa plangi la ambele al doilea e mai vechi dar bun.
Filmul pe care la zis melody e de 10 plus e un film prea tare merita sa-l vezi
The last song...dar esti sado-masochista? glm glm
asta e f fain, trebuie sa-l vezi... funda? ![]()
Ne plac acelasi gen de filme... iata niste filme care merita vazute:
Awake, 10 things I hate about you, Raise your voice, Picture this, Sweet november, A Lot Like Love, Greta, Forever Strong, Never.Back.Down,Jumper,My Sassy Girl[neaparat
], Play The Game, How To Lose A Guy In 10 Days
si mai am daca vrei...
, sunt preferatele mele.toate merita vazute. daca mai vrei trmitemi un mesaj si se rezolva! vizionare placuta!
Salut! Iata un film care mie mi-a placut tare mult.adica pot sa spun ca a fost cel mai frumos film din lume: twilight. poate te-ai uitat la el, nu stiu...