| CsErredz a întrebat:

Sall as vrea si eu in program de facut desene animate ca Mo si Foca.

6 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Blender

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Daca ai cont pe youtube vezi ca acum au scos ceva cu care iti poti crea propriile desene le pui in fundal unde vrei sa fie le pui vocile tot ce vrei

| Micutu23 a răspuns:

Inseamna ca ai timp liber enorm daca vrei sa te apuci de animat.

De curand am vazut pe Creative monkeyz un tutorial "cum sa animezi un robot. Si dat fiind EXPERIENTA celor din echipa. Adica stiu ceea ce trebuie sa faca, unele parti sunt prezentate pe fastmotion. Si tutorialul tot dureaza 1 ora si ceva.
Crede-ma pentru inceput trebuie sa stii sa lucrezi cu programele, sa urmerzi tutoriale nu e greu dar iti va lua mult timp sa intelegi ce ea ce vor face ei acolo. Plus ca un tutorial de 1 h si jumate cum e cazul celui de pe Cretive Monkeyz tie numai sa faci aceeasi pasi iti va lua timp de 3-4 ori mai mult. Asta numai sa te uiti sa faci aceleasi miscari. Crede-ma e destul de dificil sa te apuci sa faci ceva fara studiu amanuntit inainte. Dar daca dispui de mult timp liber o poti face. Mo si Foca sunt 2 personaje la care lucreaza 6-7 persoane. Si lor le cam ocupa aproape o saptamana pentru un filmulet de 3-4 minute. Gandeste-te cat ti-ar luat tie, LUCREZI SINGUR, mai ai si alceva de facut pe langa asta.

Oricum succes si astept sa vedem ce iti iese.

| Spufulette a răspuns:

Cinema 4D este program folosit pentru astfel de chestii, dar este foarte greu sa lucrezi in el, iti trebuie cativa ani de experienta pentru a face ceea ce fac si cei de la Creative Monkeyz asa ca daca ai de gand sa te apuci apucate dar nu spera ca in 2 luni poti face ce pot si ceilalti ca nu este asahappyBafta

| alexutza_9926 a răspuns:

Cei de la CreativeMonekeyz lucreaza cu photoshop la desenat diferite chestii.Cu Adobe After Effects pentru animat, si alte cateva programe pentru sunet.