| liviu_3116 a întrebat:

Am 32 de ani am castigat la bingo 9 milioane de euro si as vrea sa stiu daca exista wrestling in romania.Baiatul meu de 12 ani ma tot bate la cap ca a vazut el pe net ca exista. Vreau sa imi spune-ti voi daca exista, si as mai vrea sa imi spuneti unde stati ca fac un concurs care imi spune ca exista wrestilng pentru copii si o sa fie real o sa va dau 1 milion de euro adica 40 de miliarde.

15 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Nu am inteles nimic din postarea ta.

| Laura a răspuns:

Troll sau doar penibil?

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

rolling on the floor)) Stop That Trolling Plz, Morron u waste you'r time with bad jokes, go and find a job!

| EuNuTu a răspuns:

Doamen ce trollrolling on the floor))

| PoisonedArrrow a răspuns:

Nu mai minti atat, ca esti un copil de 11 12 ani si te dai mare.
Uitati-va la intrebarile lui. Ce adult ar intreba lumea ce inseamna un proverb banal?

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Nu este dar daca tot aveti voi 9mil de euroi plecati in america da intr-un oras de asta mai important si acolo exista scoli de astea sau il poti duce la meciuri in fiecare seara

| StefanutZ_1919 a răspuns:

Mai minte omu' da nici chiar asalaughing

| zdrangoi a răspuns:

Lasa-te de de-astea ca faci nasu' mare ca al lui Pinocchio!

| express11 a răspuns:

****,cumpara-i sportivi si arena! ne aburesti aici!

| Andrei0510 a răspuns:

A fost wrestling raw anul asta la sala polivalenta din Bucuresti in aprilie

| GTS a răspuns:

Bai lasate fratelaughing chiar ca ai vreo 12 ani laughing sti unde stau la m... acasawinking

| GTS a răspuns:

Dar stiti ceva astia care comenteaza omul asta de,, 32 de ani'' e chinuit omul si vrea sa gaseasca sv de metin LoL

| liviu_3116 explică:

GTA bagamia-si **** in dumnezai mati si in toti care au scris raspunsuri

| liviu_3116 explică:

Gts bagamia-si **** in dumnezai mati si in toti care ati dat raspunsuri

| disconnectmen123 a răspuns:

Da exista da nu werstilng si kingboxerking este tot ceva de genu numai ca nu-i asa de pericols oricum toti iti rupi coastele big grin