Multumesc. Poltergeist cred ca este. Dar din tv-ul ala cu purici iesea vreo fantoma. Ai funda.
Multumesc. Poltergeist cred ca este. Dar din tv-ul al acu purici iese vreo fantoma?
Da
Probabil e The Grudge.Sau alt film japonez relatat.The ring in varianta japoneza poate fi, sau Scary Movie 2, parca.
Nu cred ca ce trailer am vazut eu era japonez erau americani. Un barbat slab cu ochelari parca si sotia lui parca cu par mai cret. In timp ce iesea din tv fata acea ei s-au luat in brate si tremurau. Erau americani.
Era o camera demodat cu un tv vechi in timp ce iesa fata/fantoma
Cred ca era mai vechi de anii 80 poate mult mai vechi.
Salut suprem98. Dati-mi voie ca sa va ajut filmul se numeste " Scary Movie 3 ". uite trailerul http://www.youtube.com/watch?v=fGTrKmkceiE
Primesc funda?
Multumesc dar am vazut Scary Movie 3. Stai sa-ti explic scary movie 3 este 2003. The Ring 1 a apartu in 2003. Scary movie este o parodie de groaza, asa ca in partea a 3 si a 4 au copiat cel putin 3 filme. Deci in scary movie 3 ei au copiat povestea The Ring + alte filme cu extraterestri. In Scary movie 4 au copiat chiar si seria Saw+War of the Worlds cu Tom Cruise + horoor japonez The Grudge 2: Capcana. Sper ca ai inteles, dar mutumesc oricum
Am inteles, multumesc.Eu am vazut toate filmele Scary Movie si sincer, mai mult am ras.
N-am auzit de asta dar poate. Era un film destul de vechi 80-90 ani.
Da, e destul de vechi