| Spike25 a întrebat:

Era un film care mi-a placut dar nu stiu cum se numea, dar stiu despre ce este vorba.Deci in filmul acela a venit sfarsitul lumii sau ceva de genu' si niste oamenii de stinta au facut ca o cutie pe care au pus un numar (mai exact 200) si spuneau ca 200 de ani vor fi de ajuns ca pamantul sa se refaca si sa se poata iesi la suprafata din buncar-ul acela. Dupa ce au trecut acei 200 de ani nimeni nu mai stia de acea cutie si daca o vedea cineva nimeni nu stia de ce scrie 000 (pentru ca era cutie cu 3 casute ca sa poti sa pui un numar de 3 cifre) pana cand o fata s-a intrebat de ce si a aflat ca este la suprafata un loc mai bun si mai frumos si a aflat si ca oamenii de stinta au facut un mechanism pentru a ajunge la suprafata...un mechanism cu niste barci pe apa (sau ceva de genul) si pana cand doar o fata si un baiat au ajuns si le-a transmis prin o foaie legata de o piatra ca sus este o lume mai buna (pentru ca ei nu mai puteau sa mai coboare)

Poate vi se pare ciudat celor care nu au vazut filmul dar nu ma judecati happy

Răspuns Câştigător
| AddA12 a răspuns:

Orasul din adancuri e foarte bun filmul

1 răspuns:
| Daniellllll1 a răspuns:

Super descrierea, cred ca m-ai facut sa ma uit la filmul ala, imediat ce raspunde cineva si spune ce film e big grin