| HandaSei a întrebat:

Mă cam plictisesc și nu găsesc un serial bun... preferabil acțiune/aventură etc... Am văzut Game of Thrones și recent Black Sails care este chiar foarte tare! Preferabil aș vrea tot ceva asemănător, adică bine realizate, cu personaje/poveste destul de ok și nu low buget! Să fie cât de cât realist și cu decoruri bune. happy
Nu este chiar neapărat să fie ca cele două mai sus menționate... preferabil ar fi acțiune/aventură, dar sunt deschis cam la orice gen, dor să merite!
P.S.: Vikings l-am abandonat... nu merită atâta atenție părerea mea! Recent am început Marco Polo care e relativ oke, dar încă nu pot să-mi dau cu părerea despre el.

Aștept propuneri, FUNDA!

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

The walking dead

| DoarBogdan a răspuns (pentru DoarBogdan):

Mersi de fundawinking

| HandaSei explică (pentru DoarBogdan):

Tocmai ce am terminat sezonul 1 la The walking dead big grin și să zicem că. mi-a atras oarecum atenția!
A început beton etc. dar ca prin sezon per total nu a fost chiar așa genial, dar asta poate și din cauză că a fost destul de scurt. Auzisem de el ne "n-mii" ori rolling on the floor și se pare că nu a fost un lucru regretabil să-l încep din câte se pare, iar acum sunt destul de curios să văd cum va evolua! MS fain happy

| DoarBogdan a răspuns (pentru HandaSei):

Cu multa placere.
PS: imi place poza laughing

6 răspunsuri:
| fokker a răspuns:

Recent am vazut "The Shannara Chronicles" mi-a placut si l-am recomandat la 2 persoane, iar ele la randul lor l-au recomandat mai departe pentru ca le-a placut. Vizionare placuta!

| faramatania a răspuns:

Merlin,Legend Of The Seeker,The Shannara Chronicles,Agent Carter, The Flash, Arrow, Sleepy Hollow, Crossbones (2014)

| Sn4k3 a răspuns:

Lost
Limitless
The Librarians.