Nu stiu daca o sa iti placa dar te invit la un "Twilight".Eu nu pot sa ma abtin de la acest film.Sunt mai multe genuri intr-unul:drama, aventura, fantastic..etc.Fundita?
Pai daca vrei serial ar fi o idee the vampire diaries(exact cum ai spus tu.....totul se schimba cand se intampla un accident de masina, si daca o sa te uiti la minim 2 episoade nu o sa te lasi de el) sau ca fil disturbia(exact ce vrei)
"Leon". Iti recomand filmul asta, mie mi-a placut foarte mult. Vizionare placuta.
Cel mai frumos exemplu pe care il stiu eu este Titanic! Pe mine m-a facut sa plang
Va multumesc tuturor pentru ajutor, si chiar imi e greu sa dau funda, pentru ca sunt multe frumoase, din pacate titanicul l-am vazut de atatea ori, vreau ceva mai nou si serialele....nu prea sunt pe gustul meu, in plus vroiam ceva de moment
multumesc oricum tuturor sper sa nu fie problema la acordarea fundei, dar am sa si vizionez unul din filme
A walk to remember
. Nu este vorba despre un accident de maşină sau motocicletă, dar este un film impresionant. Sper să îţi placă.
OleaaOleaa întreabă: