Mda...vad ca comentariile sunt impartite...
eu am vazut tot deci incep:
Chow se intoarce mai repede din schimbu ala pentru ca avea suspiciuni legate de tony si ciuma aia(erau cam adevarate deci nu s-a temut degeaba...).Ea se cearta cu lola pentru ca nu a avertizat-o si nu i'a povestit de se intampla (lola avea habar cat de cat de ce se intampla)., apoi se cearta si cu tony normal![]()
S'a organizat un concurs de dans la teren in care a participat si tony fiind si castigatorul.El nu a vrut sa accepte premiul, ci vroia sa il dea "cuiva la care tine ". Chow a crezut ca e pentru ea dar...din pacate teapa.Era pentru stafia aia d Andy.Tony s-a dus la ambasada sa o caute p aia si a dat de chow.el i'a povestit ca de fapt premiul il da mumiei pentru ca are nevoie si bla bla...Chow l-a plesnit calumea si apoi a plecat direct la martin sa'i zica ce s-a intamplat.Martin s-a dus impreuna cu chow la el si i\a tras un pumn lu' Tony de l-a cam lasat pe jos si la si invinetit
(MERITA sincer!).
in fine...vaca aia sacra a plecat si a venit si nunta lu tomas cu nini.pana la urma ei s'au impacat si nimic nu ii va desparti niciodata! :X
:X:X
Nu, nu raman impreuna.Chow pleaca la schimb de elevi si fata care vine in locul ei Andy, Tony se indragosteste de ea si o inseala, si Chow nu il iarta. funda
Ma bucur ca esti de acord cu mine, Denysa.eu chiar o urasc p ciuma aia...iar chow e preferata mea.
si. mersi magda98 pentru funda:X:X:X
Nu este adevarat.Chow si Toni raman impreuna deoarece Chow, intr-adevar pleaca la un schimb de elevi, insa se intoarce.Acum nimeni nu va mai sta in calea iubirii lor
Sunt total de acord cu Ra!
:X:X
O ador pe Chow, si Andy chiar e o ciuma!:X:X
Nu, nu raman impreuna.Chow pleaca la schimb de elevi intr-o alta tara, Tony ramanand acasa.
Fundita te rog
?
felisbalan întreabă:
MaryaSiAtÂt întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: