| Clarke a întrebat:

Salutare! Caut un film sf pe care cred, dar nu sunt sigura, ca l-am vazut pe Netflix și sper ca este pe aici cineva care îl recunoaște și ma poate ajuta cu numele.

Detaliile pe care mi le amintesc sunt următoarele:

- Protagonista, o tipa blonda, merge la tatăl ei (in vârsta) care, mi se pare, ca locuia împreuna cu sora fetei, sa le spună ca va pleca intr-o misiune in spațiu
- O scena cu protagonista intrand in capsula și închizându-și ochii, alături de alți colegi care procedează la fel, împreuna cu cu care va pleca
- Se trezesc toți pe o nava (nu imi amintesc circumstanțele in care sunt treziți) pe care încep sa o descopere. Nu poarta costume spatiale
-Găsesc un lift și niște scări lângă. Liftul nu funcționează așa ca 3 dintre ei coboară pe scări. Erau niște scări ca de incendiu. Mi se pare ca unul dintre ei cade.
- Găsesc o persoana (nu mai țin minte dacă femeie sau bărbat) închisa intr-o camera cu un geam de sticla și o a doua persoana (gen opus fata de prima), mi se pare ca rănită la picior, in alta camera, iar cei doi par sa se acuze unul pe altul ca ar fi infectati de un virus și potențial periculoși, ceea ce pune in dificultate grupul
- Pe parcursul explorării navei, grupul mai găsește o camera care pare a fi distrusă, cu un lichid care se scurge din capsule și, dacă imi amintesc bine, si persoane neînsuflețite pe jos
- Afla ca la bord este un virus care își poseda gazda si ii controlează acțiunile si astfel încep sa se întrebe la cine se afla virusul
- O scena in care unul dintre ei este ucis de virus in piscina de la bordul navei
- O scena in care unul dintre membrii grupului se izoleaza cu persoana infectata in camera de decompresie a navei și pentru a-i salva pe ceilalți membrii ai grupului, sunt expulzați in afara, dar virusul reușește sa scape printr-o ventilație (dacă imi amintesc corect)

Imi pare rău ca nu pot oferi mai multe detalii concise, dar sper ca poate cineva l-a văzut și i-a rămas in minte, așa cum mi-a rămas mie. ???? Am încercat sa caut pe chat folosind aceasta descriere dar variantele sugerate de el nu s-au potrivit.

3 răspunsuri:
| Mariogabriel2 a răspuns:

Salut, filmul ce îl cauți e Pasagerii

| Clarke explică (pentru Mariogabriel2):

Nu e, sunt mai mulți membrii pe nava și nu este romance deloc?

| ஐNoNameஐ a răspuns:

Este vorba de "Life" cumva? Din 2017.