Seriale pe care ti le recomand si sunt super misto sunt:
Pretty little liars:Este vorba despre mult mister...5 adolescente, una fiind disparuta si declarata dupa un an de la disparitia ei moarta gasita in curtea casei ei. Celelalte 4 sunt chinuite de un anonim, vietile celorlalte devenind interesante si un mister pe zi ce trece.Are 5 sezoane...deci ai ce viziona ![]()
Once upon a time(favoritul meu si cel mai frumos serial facut ever):Este vorba despre personajele din toate povestile pe care le cunoastem...dar sunt prinse in lumea noastra.Doar una stie adevarul, si doar una poate rupe vraja.Nu sunt povestile pe care le cunoastem noi, sunt altele care te tine captiva si o sa adori serialul imediat ce vezi primul episod.As putea sa scriu un roman despre acest serial...dar mai am si altele.
The vampire diaries(daca iti plac serialele cu vampiri):Eu una nu m-am uitat la el si nici nu ma uit pentru ca nu e gustul meu, poate tie ti-ar placea.
The originals(serial rupt din the vampire diaries):Un alt serial cu vampiri, varcolaci. vrajitoare cel mai puternic hibrid(varcolac+vampir)intorcandu-se pentru a detine New Orleans. Dupa Once Upon A Time asta e favoritul meu
.
The secret circle(care are doar 1 sezon
, obisnuiam sa ma uit dar o actrita joaca in The originals, si The originals a ales...deci The secret circle nu sa- mai continuat):Este vorba despre o fata care este adusa inapoi in orasul din care provenea pentru a completa cercul vrajitoarelor. MINUNAT SERIAL
Cam atat cu serialele(subliniez once upon a time si the originals)
Scuze...dar nu m-am putut abtine odata ce am inceput sa scriu ![]()
10+ la toate
Bai pitic atomic, ai devenit si mincinoasa mai nou? tu aia religioasa care zice numai adevarul? vai de tine
'Ti-ar piticul atomic de ras.
Ce-am facut? Cu ce am mintit?
Cluj - Steaua 0-3.
Haaaa, te-ai facut de ras.
Steaauaa
Gossip girl-10
The vampire diaries-10
The originals-10
Once upon a time-10
Pretty little liars-10
The mentalist-10
Lost-9
Lie to me(10)
The Walking Dead(10)
Flashpoint(10)
Cele mai frumoase seriale pe care le stiu
1) The originals
2) The Vampire Diaries
3) Atlantis
4)Revenge
5) GAME OF THRONES
Eu numai inteleg nimic. pai vorbea de un el" si presupuneam ca esti fata
"Ti-ar piticul atomic de ras" ti se potriveste. mica si a naibi
Nici eu!
De ce ai presupune ca sunt fata?
Asta e ciudat.
Pai dupa avatar m-am luat, in general fetele apreciaza / mor dupa filmul ala si am crezut ca esti fata. foarte ciudat
Da,da. De tine vorbeam ca Endoryus nu le are cu sportul.
nu minteai tu ca esti mereu ca ala din avatar ca nu te super, mai tren pe aburi
, ia uite iti ies aburi si pe nari nu doar urechi
Game of Thrones 10
The Vampire diaries 10
The originals 10
Lie to me 10
Ghost whisperer 7-8
adriana987 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
simplu0 întreabă: