| LolaKissTheGirl a întrebat:

Un alt subiect de discutat http://bravonet.ro/blog/zac-efron-are-o-noua-iubita/2010 /12/22/?

Dati-va cu parerile. Funda + vot!

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

:O
Nici nu stiam!
Dar imi pare rau.Sincer.Ii statea super bine cu Vanessa. In plus, tipa asta pare asa de batranastraight face.
Oricum, o lume intreaga va fi dezamagita.
sad
Te pup.
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| DrMeow a răspuns:

E viata lui, poate face ce vrea cu ea. Poate sa se intalneasca si cu o baba de 120 ani. E TREABA LUI NU A NOASTRA happy. fUNDA? puppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyes

| DeathBat6661 a răspuns:

Saluthappy
Acest articol m-a lasat cu gura cascata, habar nu aveam ca Zac s-a despartit de Vanessa.
Nu se potriveste deloc cu Taylor Schilling, parca ar fi mama si fiu sau ceva de genul asta.Asa cum era Joe Jonas cu Camilla Bell laughing Nepot si matusa sau ceva de genul astahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, draguthee hee ce sa zic.Si-a gasit o iubita noua

| DanielleDaniaD a răspuns:

NU arata deloc bine :-&

Mai frumoasa era Vanessa Hudgens :X
Cine stie intr'un fel nu prea cred ca e cu el, poate se inteleg foarte binewinking. tu ce zici?

| Andreea14Bianca a răspuns:

NU stiu ce sa zic... Mie una im placea mai mult de Vanessa... Taylor Schilling, pare o femeie de treaba. dar nu mi se pare ca se potrivesc

| LoveJames a răspuns:

Stii cum sunt revistele de scandal inventeaza orice poate s-a despartit de Vanessa dar eu nu cred ca are o alta iubitahappyparerea meahappyin revista precedenta bravo scria ca vrea copii cu Vanessa iar acum...nu stiu...parerea mea este ca este o minciunahappy

| SteffishoOr a răspuns:

Important este sa fie fericiti thinking

| pwp a răspuns:

Vanessa era mai draguta, si relatia lor tinuse cativa ani!
stii dc s-au despartit?