Eu am avut la tara un curcan mare, alb, frumos pe care il chema Constantin, dupa numele lu bunic'miu.nu cred ca s-ar fi suparat (Dumnezeu sa-l ierte!). curcanul a imbatranit si l-a luat mama la oras sa-i puna capat fara sa stim noi astea micile. numa ca s-a apucat Constantin si-a sarit pe geam de la etajul 1 unde stateam noi. si s-au apucat maica'mea la cot cu taica'miu sa-l fugareasca pe Constantin prin tot orasul. l-au prins pana la urma, ce rau mi-a parut
.
am mai avut un cocos care avea numele meu mijlociu
, nu m-am suparat. asta era alt nebun, fugarea gainile si le taxa pe unde le prindea: pe casa, pe gard, noapte-n somn (ce stiu eu ce le facea nebunul la gaini in cotet). de asta nu stiu ce s-a mai intamplat, a disparut pur si simplu si ai mei au zis ca si-asa era nebun, a fugit in sat. mi-era drag tare
.
Eu mi-am botezat hamsterul cu numele sotului mamei mele. Nu exista nicio problema pana acum 6 luni cand chiar el mi-a propus sa vin sa locuiesc cu ei. Acum stie si nu este prea incantat insa, asta e!
Cumpara-i si tu 2 sticle de Jack Daniels, si toata lumea e multumita ![]()
Auzi tu... mai bine il porecleai pe el "hamsterul"
Nu bea spirtoase. El e mai fetita asa, bea numai bere si vinuri spumante. Si in ceea ce priveste poreclele, astept acel fulger al inspiratiei.
Da pentru tine ce trebuie sa bea un barbat ca sa fie barbat, alcool de 90 de grade?
da-i si tu o bere "pink elephant"se cheama. e din belgia, roaga si tu care merge in belgia sa-ti aduca. stii cum te face? vezi pink elephants dupa ce bei. n-ar fi distractiv sa-l vezi cum alearga prin casa dupa elefanti roz?
Nu trebuie sa bea alcool de 90 de grade. Trebuie sa bea macar vin sec ceea ce mister nu face.
Plushul întreabă: