anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

50 Cents si-a denumit catelul "Oprah". Am citit pe faizul lui cum ca e un fel de omagiu adus Marii Cucoane, ca si ea militeaza impotriva folosirii cuvintelor vulgare in muzica si mass-media. Si incheia cu un LMTO (laughing my tail off), la auzul vestii ca Marea Cucoana s-a cam suparat...
Si eu mi-am denumit (oare se poate zice "botezat"?) o pisica cu numerele de Varul Gelu, ca am un verisor care mereu are conjuctivita si ochii rosii, cam ca pisica mea. Ala nu s-a suparat, dar m-a pus sa ii cumpar 2 sticle de Jack Daniels, ca drepturi de autor, ha, ha.
Voi aveti vreun pet denumit dupa vreo cunostinta? Aia stie?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am avut la tara un curcan mare, alb, frumos pe care il chema Constantin, dupa numele lu bunic'miu.nu cred ca s-ar fi suparat (Dumnezeu sa-l ierte!). curcanul a imbatranit si l-a luat mama la oras sa-i puna capat fara sa stim noi astea micile. numa ca s-a apucat Constantin si-a sarit pe geam de la etajul 1 unde stateam noi. si s-au apucat maica'mea la cot cu taica'miu sa-l fugareasca pe Constantin prin tot orasul. l-au prins pana la urma, ce rau mi-a parut sad.
am mai avut un cocos care avea numele meu mijlociu happy, nu m-am suparat. asta era alt nebun, fugarea gainile si le taxa pe unde le prindea: pe casa, pe gard, noapte-n somn (ce stiu eu ce le facea nebunul la gaini in cotet). de asta nu stiu ce s-a mai intamplat, a disparut pur si simplu si ai mei au zis ca si-asa era nebun, a fugit in sat. mi-era drag tare sad.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nop, da' am vazut pe net wc-uri de forma unui cap dat pe spate, cu gura cascata. Se fac la comanda si ma gindesc daca ar fi bun unul cu capul fostului sef laughing

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Eu mi-am botezat hamsterul cu numele sotului mamei mele. Nu exista nicio problema pana acum 6 luni cand chiar el mi-a propus sa vin sa locuiesc cu ei. Acum stie si nu este prea incantat insa, asta e!

| anonim_4396 explică (pentru FeliciaCorinaA):

Cumpara-i si tu 2 sticle de Jack Daniels, si toata lumea e multumita rolling on the floor
Auzi tu... mai bine il porecleai pe el "hamsterul" rolling on the floor

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Nu bea spirtoase. El e mai fetita asa, bea numai bere si vinuri spumante. Si in ceea ce priveste poreclele, astept acel fulger al inspiratiei. laughing

| anonim_4396 explică (pentru FeliciaCorinaA):

Da pentru tine ce trebuie sa bea un barbat ca sa fie barbat, alcool de 90 de grade?
da-i si tu o bere "pink elephant"se cheama. e din belgia, roaga si tu care merge in belgia sa-ti aduca. stii cum te face? vezi pink elephants dupa ce bei. n-ar fi distractiv sa-l vezi cum alearga prin casa dupa elefanti roz?

| FeliciaCorinaA a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie sa bea alcool de 90 de grade. Trebuie sa bea macar vin sec ceea ce mister nu face. happy