| Theo12398 a întrebat:

Am auzit multe păreri despre vaccinarea la Bichon… voi ce credeți? Eu am auzit ca unele persoane nu și au vaccinat cățeii și au crescut mari și sunt sănătoși

Răspuns Câştigător
| MCosmy a răspuns:

Parerile sunt impartite... in mod normal este bine sa se faca toate vaccinele. Dupa 6 ani poti sa nu ii mai faci (este si recomandat de multi veterinari). Acum fiecare cum cred, eu am un Maltez si un Westie..de ex Westie a avut alergie la Antirabic (la dozaj) si era oproape sa moara. asa ca de anul acesta nu mai primesc nici unul vaccinurile anual. (am intrebat mai multi medici veterinari, fiecare cu parerea lor dar multi spun ca dupa 6 ani deja nu mai au nevoie de vaccin in fiecare an) ca si la oameni / copii. faci in copilarie anumite vaccine si le repeti la 5-10 ani (nu stiu exact dau un exemplu) singura exceptie e daca calatoresti cu cainele in zone de risc unde sunt necesare aceste vaccine (anumite tari)

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Cel mai bine este să îl vaccinezi și deparazitezi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Wow, am ajuns sa fin antivaxeri si cu cateii acum?

| johnnny123 a răspuns (pentru suntserios):

Păi dacă-ți vaccinezi cățelul există riscul să te infecteze cu naniții satanici când te linge. Am auzit că sunt prezenți chiar și în gazele pe care le elimină.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru johnnny123):

Pârț cu cip?

| Theo12398 explică (pentru suntserios):

Wow,nu știm nici să scriem corect…