Daca mananca si bea e totul OK, dar daca nu merge e cam ciudat. Te poti uita aici http://www.lumeasatului.ro/......or-4.html, roaga-te sa nu moara :) si sa stii ca esti foarte bun fiindca iti pasa de pui. Poate doar i-au amortit picioarele. Poti cauta pe net boli care apar la puii de gaina. Mai intai intreaba veterinarl ce pastile trebuie sa-i dai si daca nu are nici o boala poate nu ii fac bine pastilele. Sper sa nu moara. Funda te rog?
Daca mananca si bea apa nu are de ce sa moara. Puiului s-ar putea sa-i fi paralizat picioarele. Funda?
Mai indoapa puiul cu ceva si o sa-ti trebuiasca un sicriu, sfatul meu este sa-l duci la un control veterinar si o sa vezi ce are.
Heii`! Vara trecuta am avut si eu un pui de gaina era jucaus, simpatic si ne urmarea pe toti prin casa
.Dar intr-o zi a piuit asa de mult in cat m-am inervat pe el si l-am bagat in cutie sa stea toata ziua! Noapte nu a mai piuit etc. Dimineata a fost intr-un colt cu capul aplecat in jos si nu face nimic.I-am dat de mancare si i-am dat apa.Noi a trebuit sa plecam de acasa asa ca l-am lasat in farfuria cu mancare...cand am ajuns el era cazut si mort.De atunci nu voi mai inchide nici un animal in cutie, cusca chiar daca e enervant. Puiul meu a avut aceleas simtomuri ca ale tale deci cu parere de rau va muri
Funda?
Iata ce trebuie sa faci; il duci la un alt veteriner, daca tot se simte rau si daca veterinarul nu gaseste nimic il rogi sa-i faca {daca are aceasta prolema de cand s-a nascut} sa-i faca o radografie sau analize medicale, daca nu gaseste nimic... ei bine in proporiti de 77% si daca gaseste 22% puiul va merge intr-o alta lume {nu cobesc= a prezice raul cuiva} mult noroc.
Eu zic ca daca ai grija de el va trai, eu zic sa ii mai dai o aspirina si sa te duci cu el la terapie intensiva, asta dupa ce ii termini tratamentul facial![]()
Draga Alinutz, daca puiul tau de gaina nu merge, inseamna ca are un handicap.nu iti pot da un raspuns clar. bunicul meu a fost veterinar, dar sa pensionat.un sfat din partea lui: daca tu crezi ca va trai, vatrai.el isi gaseste incurajarile din tine.asa ca ofera-i multa dragoste. mult succes!
UnchiulRamiz întreabă: