Il verifici si tu acasa, ca de-i vesel, se joaca si mananca, nu este bolnav.
Ar putea avea purici, dar nici asta nu-i o problema mare, ca poate fii deparazitata.
Il poti duce si la veterinar, dar tine-l acasa 1-2 zile intai, s-a vezi cums e comporta. Hraneste-l cu mancarica din conserva, umeda, sa nu-i dai bobite daca este sun 3 luni.
sa aiba apa proaspata tot timpul intr-un castronel si sa aiba mancare de 4-5 ori pe zi, fiindca pisicutele mananca des si putin, mai ales cand sunt mici. precum bebelusii.
Am avut toata viata mea pisici, atat maidaneze cat sid e rasa si cat au fost micuti, i-am crescut ca pe bebelusi, ca ei acum mananca, fac o burtica mare-mare, dar in 2 ore le este din nou foame. Nu te speria, ca nu devin obezi de la atata manacre, dar cresc si se dezvolta frumos.
Actuala mea pisica are peste 16 ani si este perfect sanatoasa, de acea este si atat de longeviva.
Cand se ofera gratuit, te duci tu acolo si iei pisica.
Asta tine de bun simt.
Ca plata, ii poti oferii 1 leu, simbolic.
Si ce intrebari ar trebui sa-i pun despre puiul de pisica ca sa nu-mi iau teapa dupa?
La ce teapa te referi?
Ca-n fond este un biet animalut...care ti-l ofera pe gratis.
Eu nu vad nici o teapa aici.
Poti totusi sa-l intrebi ce varsta are pisoiul si daca este sanatos.
Puii de pisica si caini sub 8 saptamani, nu se dau, fiindca riscant sa moara, fiindca nu stiu inca sa se hraneasca singuri.
Cere-i si o poza, eventual sa vezi daca ti se pare sanatos sau nu.
Poza am vazut-o dar cum zici si tu mi-e sa n-aiba ceva boli. Apropo, dupa ce-l iau trebuie sa-l duc la veterinar? Trebuie sa-i faca analize si vaccinuri? Cum se procedeaza ca sa fiu in regula cu pisivul?
Ce teapa sa iti iei daca omul ti-l ofera gratis.Cel mult sa fie pisoiul bolnav si sa moara, dar nu prea cred asta.Il iei, zici multumesc si mergi cu el la veterinar sa ii faci deparazitare, vaccinuri.Singura intrebare care poti sa i-o pui este cat timp are pisoiul, cand e fatat, in rest nu ai ce altceva sa intrebi
Multumesc frumos de ajutor!
Mersi. Da asta era temerea mea, sa nu fie bolnav de mic
Il verifici si tu acasa, ca de-i vesel, se joaca si mananca, nu este bolnav.
Ar putea avea purici, dar nici asta nu-i o problema mare, ca poate fii deparazitata.
Il poti duce si la veterinar, dar tine-l acasa 1-2 zile intai, s-a vezi cums e comporta. Hraneste-l cu mancarica din conserva, umeda, sa nu-i dai bobite daca este sun 3 luni.
sa aiba apa proaspata tot timpul intr-un castronel si sa aiba mancare de 4-5 ori pe zi, fiindca pisicutele mananca des si putin, mai ales cand sunt mici. precum bebelusii.
Am avut toata viata mea pisici, atat maidaneze cat sid e rasa si cat au fost micuti, i-am crescut ca pe bebelusi, ca ei acum mananca, fac o burtica mare-mare, dar in 2 ore le este din nou foame. Nu te speria, ca nu devin obezi de la atata manacre, dar cresc si se dezvolta frumos.
Actuala mea pisica are peste 16 ani si este perfect sanatoasa, de acea este si atat de longeviva.
Cel mai simplu test este testul de urina. Ala trebuie facut primul. Daca pisica este cu rinichii bolnavi, cere eutanasia, ca nu mai are scapare.
Trebuie sa ii dai 1 leu sau 5 lei, nu conteaza, ca "sa fie platita", asa se procedeaza de obicei. Daca te duci tu dupa ea sau daca vine vanzatorul, ramane la intelegerea voastra.
Ok. Am vazut anunturi pe OLX care cereau si 100 de lei pe un pui de pisica. :O
Lasa ca e buna si aia gratis. Face acelasi lucru
Pai da, eu ma miram de suma ce-o cer altii si ma gandeam sa nu se uite urat daca ii dau aluia 10 lei
Ca pana la urma, tot eu cheltui mai mult cu ea
Ii poti da ceva acolo sa fie platita ex 5/10 lei ca nu i o avere. Cu vanzatorul poti vorbi sa vezi cun faceti, te duci tu la el, sau va intalniti intr-un loc ( cand am dat niste catei pe olx m-am intalnit cu omul intr-un loc stabilit ). Dupa ce il iei mergi la veterinar sa ii faca vaccinurile si deparazitarea pentru ca sunt foarte importante. Sa iti traiasca
Multumesc mult de ajutor!
Cu drag
Nu trebuie sa dai nimic. Aceleui om ii plac animalele, dar nu are timp, sau resurse pentru a putea tine. Deci ii faci un bine si lui, si iti faci si tie. Frumos ar fi sa mergi tu pana la acea persona sa ridici animalu.
UnchiulRamiz întreabă: