anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are cineva un cont webkinz va rog am mers la real si am gasit dar parintii nu miau luat iar cand am mers si mi-am cumparat pe banii mei nu mai era

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrei un webkinz? Si eu vreau! Am Cativa dar mai vreau. Stiu codurile se fura iar cand ai banii chiar atunci nu mai sunt webkinz. Pacat de copiii care nu gasesc. Sti iti pot da o indicatie la real 2 de langa prakticher e o librarie inauntru la intrare e libraria imedio asa se numeste! Multa Distractie i bafta la cumparaturi Webkinz! Exista si in magazin webkinz signature

| RobertaIulia a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc ca mi-ai dat fundiita

21 răspunsuri:
| fataroz a răspuns:

Nu ii asculta pe ceilalti sunt de fapt mai scumpe stiu ca este la inmedio mai ieftini

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| dia_8663 a răspuns:

Du-te la kaufland ca e reducere 17, 99. in timisoara. la carfur nu sunt webkinz.

| Viviannnnnna a răspuns:

Asteapta sa primeascastraight faceete scartz

| Viviannnnnna a răspuns:

Extra castraveti...
parca nu poti astepta fetita...
Doamne...sunt jucarii populare... esti cam...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Webkinz are reduceri pana de Craciun! Nu trebuie ratat!
In Carrefour gasiti acum:
-- Signature + Abonament Deluxe 3 Luni - 49, 90ron
-- Lil'Kinz - 12, 12ron
-- Mazin' Hamster - 29, 90ron
-- Webkinz - 18ron --
+++ Concursuri cu Premii Saptamanale &
& Revista Webkinz Romania care iti ofera un 2 coduri de Animalute pe luna:
http://www.WebkinzRomania.Blogspot.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fata du-te la carrefour ca e lil kinz la 12 lei e tot webkinz si ala doar ca e mai ieftin du-te si ia ma eu mi-am lutatam 37 de animale pe webkinz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am un cont:utilizator; harta3, parola; harta2

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Irisciuchina[numele] avatar[parola]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, si eu mi-am dorit webkinz-ul lunii februarie, dar mi-am luat altul mai fain. In plus nu prea e frumos sa ceri de la altii care au dat bani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Is la real cate vrei este si webkinz signature dar la realul de langa prakticher sunt si simpli fix cum intri e o librarie cu un link dewebkinz e 44, 99 webkinz simplu iar 89, 90 signature dar signature e in mgazin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Duamne parca sunteti cersetori in plus nu are farmec fara jucarie asteapa ma ca nu pleaca trenu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe dracu nu dam conturi dupa ce am dat bani pe ele tacanito si fa bine si ia-ti ca nu sunte prosti sa dam bani si tu sai mananci adica iti da cont si tu ca idioata schimbi parola sa te joci numai tu dete incolo handicapato

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce? cum dracu sa nu fie imedio in timisoara proasto, am fost la imedio si dupa in cate stiu eram in timisoara du-te si ia-ti nu ne mai drci pe noi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da asa e nu minti tu primesti cont si schimbi parola. Dar cati ani ai 0 ani? nu poti rezista pana la ziua ta
?

| Cocki a răspuns:

Tu cel care are contul cu Irisciuchina numele, te mai joci pe el?

| iugaroxana a răspuns:

Multumesc dar in timisoara nu exista magazinul 'inmedio'

| Robertina34 a răspuns:

Mincinoaso la real sunt.

| Robertina34 a răspuns:

Uite un cod Webkinz YHDHPVUQ! Daca nu merge tila folosit alt copil eu nu l-am folosit e nou l-am primit dar am aceeasta jucarie deja.