| Andree2002 a întrebat:

Buna am un catelus mic are maxim 9 saptamani si nu stiu ce sa-i dau de mancare ceva foarte usor de pregatit va rag ajutati-ma!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Principiul de bază este: 1/3 orez fiert sau mămăligă, 1/3 carne de pui sau vită tăiată mărunt de tot, 1/3 legume fierte (fasole verde, morcov; NU cartofi, varză sau fasole uscată). Poți dilua cu puțin lapte cald. La vârsta asta, de trei-patru ori pe zi câte o porțioară. De la 3 luni, doar de 3 ori. De la 6 luni, de două ori pe zi, porții mai mari, firește. Sănătate. Vino aici să vezi cățeii mei, hrăniți așa. http://zinnaida.ro/2012/10/10/surpriza-kory-bella-fmt-73/ Vezi la sfârșit, că sunt mai multe postări pe tema asta.

| violetajustme a răspuns:

Cel mai indicat este laptele, urmat de hrana umeda pentru juniori maruntita de tine si pilaful fara condimente!

| elisadaia a răspuns:

Pai nu trebuie sa te comlici poti sa-i dai cata lapte cu paine zic eu daca mananca sau ceva asa usor oricum nu-i da manacare pentru caini ca sunt porcari al meu are 3 ani si ii dau de obicei ce mancam noi si i-am cumparat mancare de caini si nu mananca

| kytty12 a răspuns:

Sa nu-i dai prea mult lapte dar cand o sa ai dai sa ai pui putina sare, eu am pierdut un catelus din cauza asta va face viermi intestinali...dar ai putea sa ai cumperi si asa preventic o pastila ca rau nu ai va face si nu costa mai mult de trei lei...ai putea sa ai faci cir, asa cum prepari mamaliga doar ca o faci mult mai moale si ai putea pune si niste branza in el.

| Andree2002 explică:

Ce e intampla daca ii dau granulepentru caini?