Bună! Principiul de bază este: 1/3 orez fiert sau mămăligă, 1/3 carne de pui sau vită tăiată mărunt de tot, 1/3 legume fierte (fasole verde, morcov; NU cartofi, varză sau fasole uscată). Poți dilua cu puțin lapte cald. La vârsta asta, de trei-patru ori pe zi câte o porțioară. De la 3 luni, doar de 3 ori. De la 6 luni, de două ori pe zi, porții mai mari, firește. Sănătate. Vino aici să vezi cățeii mei, hrăniți așa. http://zinnaida.ro/2012/10/10/surpriza-kory-bella-fmt-73/ Vezi la sfârșit, că sunt mai multe postări pe tema asta.
Cel mai indicat este laptele, urmat de hrana umeda pentru juniori maruntita de tine si pilaful fara condimente!
Pai nu trebuie sa te comlici poti sa-i dai cata lapte cu paine zic eu daca mananca sau ceva asa usor oricum nu-i da manacare pentru caini ca sunt porcari al meu are 3 ani si ii dau de obicei ce mancam noi si i-am cumparat mancare de caini si nu mananca
Sa nu-i dai prea mult lapte dar cand o sa ai dai sa ai pui putina sare, eu am pierdut un catelus din cauza asta va face viermi intestinali...dar ai putea sa ai cumperi si asa preventic o pastila ca rau nu ai va face si nu costa mai mult de trei lei...ai putea sa ai faci cir, asa cum prepari mamaliga doar ca o faci mult mai moale si ai putea pune si niste branza in el.
UnchiulRamiz întreabă: