Dacă mergi la veterinar, acesta va vedea oricum că are cip și că nu e animalul tău.
Pai oricum o sa povestesc la veterinar ce că am găsit o de câteva săptămâni și nu o caută nimeni, am ieșit cu ea in tot orașul și nu mi-a zis nimeni absolut nimic, daca era să o vrea înapoi o caută sau macar se interesa pe unde e, dar nu caută nimeni! Și o cresc eu de aproape o lună de zile, cum as putea sa o dau acum?
Și am și specificat că are cip și vreau să o trec pe numele meu
Pai dobitocii care au abandonat-o merita sanctionati! Sau daca e pierduta... asta e, o dai proprietarilor. Cred ca si tu ai vrea acest lucru daca ai fi in locul lor.
Daca era să fi fost pierdută o căutau,dar nu o caută minei, nu a dat-o dispărută, nu mimic, și cred că ar fi avut pui înainte, pentru că avea lapte, și mă gândeam că au ținuto pentru pui și ar fi abandonato
E totusi de rasa, cit de timpit sa fii sa faci asa ceva? Mergi la vet, ia datele de pe cip, contacteaza proprietarii, lamureste-te sa stii ceva clar. Poate e ciinele cuiva plecat din tara o perioada si a fost lasat altcuiva sa aiba grija si acum astia se fac ca ploua...
Nu este ok gandirea asta din punctul meu de vedere.ii cauti stapanii si poti merge la adapostul pentru catei si adopti un suflet de acolo.
Dacă are cip este proprietatea cuiva.
ai nevoie de proprietar să o declari pe numele tău.
ai grijă când o plimbi să nu ai incidente cu alți câini sau persoane și să fie nevoie de intervenția organelor de poliție.
în rest. decizi tu.
să te gândești mereu la binele ei întâi.
dacă aș fi în locul tău aș păstra o asumându mi niște riscuri.
eu am avut un cane corso găsit așa dar la mine proprietarul o abandonase și eram sigură ca nu o dorește înapoi… am povestit veterinarului tot și am rămas cu ea … sunt câini foarte sensibili deși declarați f agresivi.
UnchiulRamiz întreabă: