Întrebare recomandată | Pascu_Bianca_1990 a întrebat:

Buna,TPU! Care face sah, poate sa imi spuna si mie niste site-uri unde sunt exercitii de sah pentu avansati? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Samic423 a răspuns:

Buna bianca happy eu joc sah de mult timp si exersez pe playok.ro, dar la sah logic faci cont repede poti juca si fara java e super site-ul si e cu puncte smug castigi iei puncte pierzi pierzi si puncte, gradele sunt sub forma de culoare, avansatii sunt de la galben-verde-rosu! succeswinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru Samic423):

Nu voia sa joace, voia sa invete strategie sau sa faca exercitii de tactica.

Recomand blogul lui susan polgar si al lui foisor.

10 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Ce rating ai? unii se considera avansati si nici macar nu au un rating bun, unele exercitii sunt inutile daca nu ai o baza bine dezvoltata

| Pascu_Bianca_1990 explică (pentru DimLight):

Eu am zis de avansati deoarece am fost recent la un concurs de sah si un domn vindea doua feluri de carti:pentru incepatori si pentru avansati.M-am uitat mai intai pe cea de incepatori si am observat ca sunt chestii destul de simple:cumse muta calul, mat cu dama, cu dama si turnul etc. Oricum, eu am ciful de 1239.Nu este mare dar abia pot sa il maresc cu concursurile de sah clasic care sunt putine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DimLight):

Dar tu ce rating ai?

| j1NNNx a răspuns:

Poti exersa cu parintii/bunicii. Ei sigur joaca big grin

| Pascu_Bianca_1990 explică (pentru j1NNNx):

Tata abia stie sah si pe bunicul il bat.Dar apropo si tie iti place Jinx de pe lol? Si eu o ador.

| j1NNNx a răspuns (pentru Pascu_Bianca_1990):

XD

| Gigeluk345 a răspuns:

Buna, uite un sfat cum poti sa devii mai bun la sah, caauti pe intrenet jocuri de sah pentru avansati, sau te uiti pe Youtube la concursuri internationale sau nationale de sah sau poti sa scrii tot pe youtube tehnici de sah pentru avansati si o sa gasesti. Succes Funda
?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Gigeluk345):

Esti femeie de vrei funda?