|

Buna ziua, aș avea o întrebare : Am o pisica, mai exact, un motan. L-am gasit pe la sfârșitul lui August, pui, intr-un parc din apropiere flamand si vai de mama lui. Părinții mei si eu ne-am decis sa-l păstram. I-am cumpărat jucarii, i-am aranjat un culcuș călduț in garaj pentru iarna, ne-am dus la veterinar sa vedem daca are o boala. (Avea viermi intestinali) si s-a vindecat de atunci. A crescut mare si voinic. Am facut vizite dese cu el la Veterinar si Doamna ne-a spus sa venim cu el la sterilizat in Februarie. In Vacanta inter-semestriala am fost plecat la ski si cand ne-am întors pisicul nu mai era. Bunicu’ meu a ramas săi dea de mâncare toata șapte. Si a zis ca de vineri dispăruse. Adevărat ca, este perioada căldurilor si chiar daca știam ca este natural am început sa ma îngrijorez. Eu nu a mai avut pisici pana acum si nu știam cat durează. L-am căutat prin tot cartierul, l-am strigat prin curte, l-am căutat, etc. Si nu era de gasit. Din câte am citit de curând la motani le ia mai mult pana sa se întoarcă. Asa ca mi-am dat seama ca nu o sa apăra dupa doar o saptamana. Stiu ca este posibil si cealaltă posibilitate aducă moartea...dar imi vine greu sa cred de oare ce al meu îi votate agil si nu cred ca fix o mașina l-a lovit. Chiar si asa, puteți să-mi Spune-ți daca s-ar pută întoarce? Cum vi s-a întâmplat vouă?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

E posibil sa fi fost ucis de alti motani concurand pentru femele. Sau, poate in cautarea lui a ajuns intr-un loc in care primeste si acolo mancare de la cineva si nu mai avea rost sa plece. Si eu am avut motani, toti necastrati, dar niciodata nu au plecat pentru mai mult de 2-3 zile fara sa se intoarca deloc.

| a răspuns:

In pricipiu pisicile au un simt al stapanului si memoreaza foarte bine pe cel care la ajutat si salvat adica tu.Acel motan nu te v-a uita stai linistit, intre el si tine exista fara voia ta o comunicare energetica telepatica, de accea tu te gandesti la el fiindca el iti trimite semnale ca se v-a reintoare.Sa ai lasi totul in casa intact cum a fost ma refer la locul lui unde dormea, etc.Cum se va face cald putin afara, asta dupa aprilie se v-a intoarce.Sa imi scrii si mie aici cand s-a intors.