| Smileyouarebeautiful a întrebat:

Cainele meu a fost otravitsad.I-am dat apa cu sare fortat ma rog nu putea sa se ridice dar dupa juma de ora de cand i-am dat apa cu sare s-a ridicat si inceput sa mearga.Acum e bine.Insa ce-i pot da de mancare? I-am dat mancare de caini dar nu a vut sa manance.

6 răspunsuri:
| AndraaP a răspuns:

Incearca sa nu i oferi multa mancare uscata, acum, cum este slabit, ii e greu sa o digere. da-i putin lapte si multe lichide.
poti vorbi cu veterinarul sigur el te va ajuta

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Lapte. Este stiut ca laptele curata otrava. Asta trebuia din prima clipa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai numai bunatati carne lapte Friptura cei mai bun si cumpara niste slanina da-i asa sa manance sa digere otrava. Da-i o gramada de mancat!;( Succes depinde si cu ce otrava a fost otravit si eu am avut unul si a murit dar daca este otravit cu verde de Paris i mort miine sper ca nusad Succeswinking

| Kisie a răspuns:

Incearca supa ciorba lichide sper ca te-am ajutat funda?

| cosmina92 a răspuns:

Hey! cel mai bine ar fi sa il duci la un medic veterinar sti de ce? pentru ca ii va face spalaturi si il va tine acolo 2, 3 zile sa se faca bine sa il tina sub observatii sa urmareasca stariile cainelui si chiar asa chiar daca i-ai dat apa cu sare ( apa calduta cu sare) nu cred ca si-a revenit totalmente, urmarestel sa vezi daca varsa, sau tuseste atunci trebuie dus neaparat la un medic el stie cel mai bine ce este de facut, lapte nu ii da nu este bun este doar un mit si nu face numai sa inrautateasca starea cainelui fiindca mareste capacitatea de absorbtie a otravii P.S daca i-ai dat apa cu sare cum ai spus a vomat? daca nu a vomat si s-a ridicat nu este bine pentru caine chiar daca s-a ridicat el are nevoie de ceva pentru a voma dupa ce il faci sa verse cel mai bine ar fi sa il duci la un medic veterinar ii va face injectie cu atropina uite aici un site sper sa te ajute si el :) http://www.zooland.ro/Primul_ajutor_in_caz_de_otravire_a_cainelui-3589.html

| cookyemadyeu a răspuns:

Dai sa bea lapte. Poate o sa se faca bine.Succes sper sa se faca bine.