Buna!
Nu am numai unul.Animalele mele preferate sunt catelul si pisica.
O seara buna!
Pentru mine catelul este cu adevarat " cel mai bun prieten al amolui", dar ca si aspect si restul imi plac si pinguinii, (e cam ciudat, stiu)
Animalul meu preferat este pisica!
Sunt dragute, gratioase, pufoase, firave si au simturile bine dezvoltate! Le iubesc!
I love cats! :*
Ar fi pisica dar am avut mai multe amintiri cuapagalu(Perusu)
Daca n-as fi avut nu as sti ca sunt printre cele mai inteligente, dragute, iubitoare de oameni. animale din lume.
Animalul meu preferat? Mai.....am multe animale preferate unul din ele este si cainele deoarece este un animal care nu te tradeaza si iti este fidel.Dar al tau? Care este animalul tau preferat
Animalul meu preferat este si animalul meu de companie, pisica.Numele pisicii mele este Betty.Are 1 an si am primit-o de la o femeie care lucreaza la un magazin cu mancare pentru animale.Este una dintre cele mai bune prietene ale mele.Ne uitam impreuna la televizor, cand sunt suparata vine langa mine si se rasfata.Si este foarte suparata cand merg la scoala si o las singura acasa cu mama.Este corcitura dintre o pisica normala si una birmaneza.Pana acum a suferit mult deoarece nu mai are coada ca celelalte pisici .Si am fost si eu foarte suparata cand s-a intamplat asta.Mai ales ca ma impanichez repede si mereu cand nu o gasesc cred ca a cazut de la geam
.O zi buna!
Toate animalele (fara insecte cum au facut SuperDoggy si BellaDiAngello).In special cainele, pisica, papagalul si calul.
UnchiulRamiz întreabă: