| Michaela89 a întrebat:

Care sunt animalele vostre preferate si de ce? Funda primul care raspunde, dar sa fie mai...amplu,nu un singur cuvant.

Răspuns Câştigător
| Dianiis a răspuns:

Mie una imi plac foarte mult cainii, in special cei mari, dar asta nu inseamna ca celelalte animale nu sunt pe placul meu.De ce imi plac cainii? Pentru ca sunt niste animale inteligente si haioase.Cu un caine nu ai timp de plictiseala,te plimbi cu el, il inveti sa faca anumite lucruri, iar daca esti mai toata ziua singur(a) acasa acestia iti umple timpul si te indeamna sa nu stai sa te joci si sa ii scoti la plimbare.Sunt niste animale care merita si imi doresc un caine foarte mult. Sper ca ai un caine si daca nu sa achizitionezi unul cat mai repede, vei vedea ce bine te vei simti.big grin

8 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Daca te referi la la animale domestice acela este catelul pentru ca este mai atras de carcterul meu!

| ericbest a răspuns:

La mine animalu preferat e cainele. Iubesc caini :X

| StopCardiak a răspuns:

Cainele! Deoarece este cel mai bun prieten al omului, el te apara daca si tu il ajuti!

| Coryyyyy a răspuns:

Pisicile si Lupii Gri deoarece :
Pisicile sunt gratioase, flexibile si jucause.
iar
Lupii Gri sunt buni vanatori, ii iubesc si sunt foarte frumosi

| doOry a răspuns:

Ar fi cateii de talie mica, "de apartament" pentru ca poti sa-i smotocesti toata ziua si sa ii ingrijesti ca pe un copilas love struck. Sund draguti, si foarte iubareti, big grin numai buni de luat in brate love strucklove struck

| GeorgianaGeo1 a răspuns:

Poi. Nu este un animal. ci o pasare, papagalul...Am unul numit Cody si e foooarte scumpic kiss. in fine. Funda?

| adi_9709 a răspuns:

Hamsterul, deoarece este mic si foarte jucaus, in plus face foarte putina mizerie si nu este un animal foarte mofturos.Eu am doua fete si sunt pitice. In poza mea a doar una dar apoi i-am luat soara. Sunt foarte multumit de ele!

| oCiudata a răspuns:

Eu sincer mi-as lua o pisica din aceea fara par, uite poza aici:http://www.mytex.ro/uploads/articles/241703/big/article_241703_1.jpg
Stiu sunt urate dar le ador!

Întrebări similare