| RaluRalussa a întrebat:

Catelul meu a fost ars de un om neglijent care a aruncat tigara inspre ea. Aceasta s-a ars pe bot. Va rog ajutati-ma. Unguentul "Asocilin" este bun pentru arsuri? Si daca am spalat rana cu apa oxigenata am procedat corect? Fundita :*! Va rog ajutati`ma!

Răspuns Câştigător
| simf a răspuns:

Bine c-ai dezinfectat locul, asocilinul are doua antibiotice in componenta, eu nu l-as folosi. poate te ajuta linkul asta: http://www.animale.ro/articole/arsurile-termice-la-caini

| RaluRalussa explică (pentru simf):

Multumesc mult big grin

5 răspunsuri:
| DidiChanx3 a răspuns:

Nu pot sa ti-lo recomand si de obicei chiar daca pare o mica arsura poate sa fie mai grav cel mai bine duo la veterinar sau mai is asociati ( in unele orase ) care trateaza cainii pe gratis succes fundita puppy dog eyes

| RaluRalussa explică (pentru DidiChanx3):

Multumesc Didi de raspuns.dar din pacate veterinarul este plecat din localitate.Iar in rest la mine in oras alti veterinari la fel de buni ca el nu exista.Si la ceilalti nu o duc deoarece nu isi fac treaba si isi bat joc de bietele animale sad Multumesc oricumwinking

| iEmonel a răspuns:

Catelul s-a dovedit a fi o catea. Du-te la un medic veterinar ca sa mai strici ceva bani.

| andreutzaRBD a răspuns:

Mai intai e bine cu mai facut cu apa oxigenataapoi lasi sa se usuce si dai cu crma iar apoi vezi ce se intmapla da prinde coaja e foarte bine dar s-ar putea sa pamana cu semn adica sa nu-i mai creasca par in locul acela sad dar nu are nimic i trebuie doar timp sa se findece