| Andra_Ahnana_ a întrebat:

Câțiva încă luptă rămași blocați aici în 2010, scriu eseuri la răspunsuri să strângă monede pentru un set de pixuri și o boxa?????

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Aici gresesti enorm! Nimeni nu este aici pentru pixuri si boxe! Inca nu am auzit pe nimeni sa fi cumparat asa ceva de aici cu monedele lor... laughing Eu de exemplu cand am primit prima moneda, le-am si atras atentia ca mie sa nu-mi mai dea astfel de prostii ca nu am nevoie de produsele lor de 2 bani, daca vreau ceva imi cumpar si am fost ascultat ca de atunci nu am mai primit nici o moneda si chiar apreciez ca m-au ascultat!
Acum asa ca sa stii toti suntem aici in primul rand pentru a ajuta pe cei care putem si pentru a socializa sa nu ne plictisim!
Deci stai calma ca toti cei care suntem mai vechi stim ca nu vei putea cumpara nimic dar nici nu vrem pentru ca nu de aceea suntem aici! Tu de ai cont pe Facebook si alte retele ca sa primesti ceva moca? laughing La fel si aici, si asta e un fel de Facebook romanesc doar ca aici se vorbeste deschis tot ce avem de zis o spunem fara retineri si fara masti NU ca pe Facebook... deci te-ai grabit cu judecata fara sa intelegi ce se intampla de fapt pe acest site!

| siriusblack98 a răspuns:

Nu cred ca ajuta nimeni pe aici pentru pixuri si boxe sa stii. Oamenii incearca sa ajute deoarece probabil stiu si ei cum e sa nu te ajute nimeni la nevoie, nici macar cu un sfat sau o vorba buna.

| Fatamuntilor a răspuns:

Gresit,de mult s-a renuntat la recompense.
nici macar funda nu se mai cere.Despre ce vorbim noi aici?
Oricum situl este fooarte gol, nu cu cine sa te certi.
Cativa adolesenti care pun intrebari la plictiseala si o mana de veterani care cauta intrebare la care sa ajute.