Ambele!
Caini sunt mai iubitori si isi urmeaza stapani peste tot...
Dar si pisicile sunt iubitoare majoritatea, se alinta, se joaca.si am si eu una un puiut de 1 luna, si o cheama Emma
.Inainte sa o am pe Emma nu stiam cat de jucause si iubitore pot fi pisicile, si Emma vine dupa mine peste tot precum caini.
Si e foarte desteapta, am dus-o la cutiuta aceea cu nisip cam de doua ori si de atunci se duce singura la ea.Si cand trebuie sa se culce, seara, o bagam in cusca ei in camera la mine si nu plange deloc, si noaptea e linistita si nu miauna niciodata. O iubesc enorm de mult! Chiar acum s-a pus la mine in brate si se uita cum scriu la taste!![]()
Dar am avut si un caine, Max!
Max era un ciobanesc german adica foarte mare!
De cand la adus am vazut ca e forte greu de ingrijit! Intr-un fel de balcon, adica o camera al lui, in care avea ziare sa faca nevoile, dar el facea exact pe langa.
Si la 4 luni era imens, cat mine cat eram atunci, adica acum 2 ani! Si musca rau, din joaca dar musca rau!
Il plimbam de 3 ori pe zi.Cand il plimbam nu musca deloc, ne urma peste tot nu se indeparta 1 metru de noi, cu toate cele ca era greu de ingrijit l-am iubit foarte mult l-am iubit enorm de mult! Cand avea vreo 6 luni.mama a zis ca il da! Am plans asa de mult!
Pana la urma chiar l-am dat! Am suferit foarte mult pentru ca ma atasasem de el!
((
Deci, ambele sunt animale perfecte! Ca toate celalalte animale! Le iubesc pe toate!
All4QuestionS întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: