1.Spune-le ca vrei un catel de ziua ta/de Sf.Nicolae sau de Craciun. ![]()
2. Spune-le ca vei avea f multa grija de el si arata-le ca te straduiesti sa fi ordonata si sa faci totul cum trebuie, iar cand gresesti cu ceva cere-ti scuze si roaga-i sa iti spuna cum/ce ar fi fost bine sa faci[trebuie sa vada cat de mult iti doresti sa faci totul cum trebuie si poate ca vei primi catelul mai repede decat te astepti], ai rabdare si nu fi obraznica. ![]()
Bafta!
Spunele ca iti doresti foarte mult acel caine in apropierea zilelor de caraciun sf nico sau de ziua ta\
Spune-le ca vei avea f multa grija de el si arata-le ca te straduiesti sa fi ordonata si sa faci totul cum trebuie, iar cand gresesti cu ceva cere-ti scuze si roaga-i sa iti spuna cum/ce ar fi fost bine sa faci
sau strangeti u bani
Exact ca tine am patit si eu. Pana la urma, intr-o zi m-am dus cu el acasa! mi-au facut scandal cam 2 saptamani. Si acum abia daca mai pot sa ii despart de el! Ei nu vor sa ti-l ia din cauza ca ei nu cred ca esti in stare sa ai grija de el si ca pe ei o sa pice responsabilitatea cainelui. Si sunt destule responsabilitati, nici eu nu am crezut la inceput, dar acum m-am obisnuit. E frumos sa, mai ales ca e o companie placuta!
Cumpara Bichon Frise este de 10 ori mai destept nu este fitos si poti sa ii cumperi de la numarul asta : 0741.573.957
Bichonii sunt caini intelingenti fie ca sunt Hawaiani sau Bolonez.Se dreseaza foarte usor.Dar in schimb sunt cam scumpi(unii).asa ca i-ati din ala de care ii place mamei tale si nu mai fa mofturi daca vrei caine.
Pai cumpara un caine de care vrei tu sau adopta si tine-l vreo saptamana la o prietena sau ceva si dreseaza-l sa fie pe placul parintilor tai apoi adu-l acasa
succes
Eu am chow-chow.
... Dar' stii
totu tine de aspect, sunt simpatii aman2 rase din care ai zis tu
, Explicale ca tu vei avea grija de catel, si ca ar trebui sa alegi tu rasa
.
Orice caine va fi te asigur ca il vei iubi mai presus de orice.
1. incearca sa gasesti cateve avantaje pentru cainele care il doresti.
2. gaseste o rasa intre preferintele tale care sa va placa pe jumatate macar amandurura:de ex. bichonul havanese(am vazut pe Animal planet ca) creste mare, dar cel maltese nu. yorkshaierul e mic si colorat. ai multe alte rase din care sa alegi.
3. daca ai o cunostinta sau o ruda care are caine, du-te la el/ea si demonstreazai mamei tale cat de grijulie esti cu el.
P.S: stiu ca multi tiau mai spus asta dar bichonul maltese e un caine mununat care merita toata afectiunea si iubirea ta. Eu una pentru un caine am asteptat 8 ani. de la gradinita imi doresc un animal de casa. am avut papagali in vreo trei randuri de perechi: femela si mascul, dar pentru mine niciun animal nu e mai bun decat CAINELE. rasa tio alegi tu.
Naty202012 întreabă: