| Lorє๔คnค a întrebat:

Referitor la intrebarea trecuta:M-am gandit sa pastrez motanelul, dar nu stiu ce nume sa-i pun(m-am gandit ca va inspira faptul cum arata):

http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=128&ty=94

(al treilea pisoi din stanga si primul din dreapta)

M-am gandit la un nume care sa inceapa cu "m". Voi ce nume i-ati pune?

Răspuns Câştigător
| denisas a răspuns:

Sunt multe nume pe internet.Nu am avut timp sa aleg asa ca iti dau mai multe nume:Măucu, Macedonski, Macek, Macho, Machu pichuu, Macrou, Madonel, Mady, Magic, Mahomed, Maic, Maidaneza, Maine coon, Malîşka, Mandy, Mano, Manson, Manx, Mao, Marcelino, Marchiz, Marciz, stiopa, Marco, Marin, danila, tache, mishu, Mario, Marlin, Marrakesh, Marsel, Marti, Martin, Martinel, Marty, Martzafoi, Mat, Mata, Mati, Matrix, Maty, Matzy, Mau, Maulli, Mauss, Mauzi, mausi, tomita, riciu, codita, gigel, busu si pufu, Mawzy, Max, Maximus iq, Maximusiq, Maxyk, Mcki, Meball(chiftelutza), Melly, Meme, Memo, Merlin, Merlinica, Miauci, Miaumiua, Miaunel, Micci, Michael, Michi, Michi, cipi si papusa, Mickey, Micki. micut, pufi, Micky, Mickydula, Micu`, Mihaita, Mii, Mike, Mikey, Miki, Miky, Mili, Millie, Milo, Milou, Mimi, Minu stiu, Miorlau, Mirco, Mirika, Misa, Misha, Mishoo, Mishu, Mishu meatball (meatball inseamna chifteluta), Mishulica, Misi, Missy, Mister piky, Misu, Misulica, Mit-chit, Mita, Miti, Mitica, Miticu, Mitili, Mitoi, Mitru, Mitrutz, Mitsubishi, Mitsucu, Mitu, Mitu-pitu, Mitulica, Mituri, Mity, Mitza, Mitzi, Mitzicu, Mitzoi, Mitzosik, Mitzu, Mitzu-pitzu, Mitzuchi, Mitzunila, Mitzuri, Mitzy, Miu, Miza, Moaca, Mocioflet, Mocutza, Mojel, Mok, Monel, Monstrulet, Monti italo, Montzy, Mori, Moritz, Morrys, Morys, Mosu, Moshulik, Motan, Motanel, Motanel pisicel zorro, Motanova, Motansky, Moti, Motik, Moto, Motoc, Motocel, Motochic, Motorash, Motty, Motu, Moty, Motzard, Motzart, Motzi, Moulin, Muc, Mucles, Mufa, Muffy, Mufulete, ****, Muki, Muky, Mulata, Mumu, Mumuncu, Munaf, Murdarici, Murik, Muryic, Murzic, Mushetzel, Mushu, Mushy, Musi, Music, Mustacila, Mutu, Mutzu, Mutzunica, Myky, Mytzu.Cred ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| Lorє๔คnค explică:

Am zis ca e motanel.Nu stii bine romana?:p:p:p

| hamham_1461 a răspuns:

Pai sunt o groaza de nume dar nume dar uite ici cateva:loudest(cel mai tare inseamna); fluffy(pufos); smart(destept); peticel; tomita; abot; biju; tigrut; matrix.primesc funda te rog?