| ilasadrian a întrebat:

Salut am doua femele guppy una este "insarcinata" ieri avea acea pata la anus si burta mare dar azi nu mai are acea pata la anus dar burta mare tot o are.Este posibil sa fi nascut cat nu eram eu atent? Mentionez ca mai am, 2 neoni, 2 molly si doi masculi guppy, acvariul este de 60L si are si plante si filtru si incalzitor.Care o fi >problema?... Plzzzz

Răspuns Câştigător
| Doctorfishadi a răspuns:

Salut! Daca vrei un sfat profesionist in legatura cu pestii, imi spui aici si iti las o metoda de contact prin care sa vorbim.Eu zic ca atunci cand ai probleme cu acvariul este bine sa ai pe cineva calificat sa te ajute. Ajut pe oricine, gratis si cu cea mai mare placere in orice problema legata de pesti.In legatura cu problema ta cu guppy, asa este puii au fost mancati de ceilalti pesti din acvariu.Inainte trebuia sa separi femela intr-o maternitate. Daca vrei sa te ajut, repet, imi zici aici si vorbim! Bafta in orice alegere ai face!

| ilasadrian explică (pentru Doctorfishadi):

Adauga ID meu de mass ilas.adrian, acum mi-a fatat o femela si am gasit 4 pui dar trebuie sa mai gasesc.Nu uita adauga id meu de mass sa mai vorbim despre acvaristica
P.S sunt incepator big grin Ms multtt

2 răspunsuri:
| Mayuri a răspuns:

Posibil sa fi nascut si puiutii sa fie ascunsi in plante, sau posibil sa fi disparut pata, citisem undeva ca se poate si asta. Mie mi-au murit doua femele guppy chiar inainte sa nasca, le-am gasit plutind cu burta in sus...