| SmoothCrimnalnr.1 a întrebat:

Spuneti-mi ce venin are anaconda?

Răspuns Câştigător
kratos
| kratos a răspuns:

Nu este sarpe veninos!

7 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

E un sarpe constrictor, nu are venin...
Numai bine, Shinwinking

| pepe a răspuns:

Acest gigant al târâtoarelor, nu este veninos, este carnivor.

| sese a răspuns:

Nu este veninos :ucide prin sufocare(strangere) fiind cel mai mare si puternic sarpe.

| aumih16 a răspuns:

Nu prea e sarpe veninos! insa te incolaceste! iti da una dupa ceafa! te strange! si te mananca inghite! ori eventual te regurgiteaza! asta mananca orice! animal om! oricum nu e asa mare anaconda! cum l-ati vazut probabil in filme! ala a fost pe calculator! marit! sau ceva de genul! dar el nu arata asa! dar na filmele alea ca si alea cu jurassic parca sau mai stiu eu care! sunt science fiction! sunt facute in asa fel! sa para reale! cand de fapt nu sunt!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hahaha, ce raspuns a dat pepe. tare frate raspunsul tau.pai ai vazut tu sarpe sa nu manance carne? sau tu ai unul si iesi cu el la pascut? laughing
anaconda nu este veninos, face parte din specia constrinctorilor, adica te sugruma.

| 1968 a răspuns:

Nu are venin dar an schimb are o burta de te mananca cu fulgi cu tot, iar din oase nu mai raman nimic.Il mananca chiar si pe rilu crocodilul!

| gabitul a răspuns:

Acest sarpe gigant nu are venin, isi omoara prada prins strangulare/sufocare nu il recomand ca animal de casa.