| afterlifesupreme a întrebat:

Vreau sa cumpar un pui de pitbull plzzz cine are sau stie de unde pot cumpara sa ma anunte va rog

14 răspunsuri:
| Pufarinee a răspuns:

Http://www.okazii.ro/cautare/vand+pitbull.html
Pe acest site poti sa vezi caini pittbull cu pret rezonabil.Bafta

| JulyStorm a răspuns:

Nu ai sa gasesti pui de PIt Bull (de fapt American Pit Bull Terrier) la magazin pentru ca, cel putin in teorie, rasa este interzisa in Romania.
Lucruri de stiut:
Daca detii un asemenea caine trebuie, in primul rand sa ai 18 ani!
Este indicat sa mai fi crescut inainte si alti caini, a.i. sa pleci "la drum" cu un minim bagaj de cunostinte despre psihologia canina.
Daca nu esti un tip de personalitate alfa, din nou, aceasta rasa nu iti este recomandata.
Daca esti un "shmecher de cartier" cu impresia ca vei parea mai dur tinand un Pit Bull in lesa, mai bine las-o balta. La fel si daca esti doar un pustan care s-a saturat sa si-o ia peste ochi de la smecherasii de cartier, pentru ca pozeaza intr-un tip neinteles si poarta mult negru.
Tine cont ca sunt caini cu blana scurta si nu este indicat sa ii tii afara.
Pana la 2 luni puii au nevoie de hrana tip "starter", care te costa in jur de 23-25 lei kg. De la 2 luni pana la un an, va avea nevoie de hrana pentru juniori. Cand il cumperi are nevoie de deparazitare (aprox 10 lei) si apoi urmeaza 2 vaccinuri in 2 luni, care te duc spre 200 lei.
Sunt caini f activi, au f multa energie asa ca va fi nevoie de minim o ora de plimbare, alergat, joaca, in fiecare zi. Fireste, afara va trebui oricum sa il scoti de minim 3 ori pe zi. Nu iti iei un astfel de caine daca nu esti capabil sa ii oferi f mult timp si atentie.
Sunt caini f f blanzi cu oamenii, dar nu prea tolereaza alte animale. Daca nu stii cum sa te impui in fata lor si cum sa ii socializezi de mititei, vei avea probleme la maturitate si nu vei mai putea niciodata sa aduci un alt animal in casa.
Nu sunt excelenti caini de paza datorita faptului ca sunt f blanzi. Daca vrei caine de paza... te indrepti spre Ciobanesc German, Rottweiler, Doberman, nu spre Pit Bull.
Alte informatii mai doresti?

| JulyStorm a răspuns (pentru JulyStorm):

Pfff... 3 vaccinuri in 2 luni*

| JulyStorm a răspuns:

Si ca sa fiu si on topic, cauta pe mercador sau pe alte site-uri de anunturi.
Ai grija sa nu fie vreo corcitura, ca am vazut multi cretini care vand tomberonezi cu titlul de "Pit Bull". Intreaba un cunoscator inainte si pregateste-te sa scoti din buzunar minim de 100 euro pentru un puiut de calitate.

| PiTbuLuL a răspuns:

Io am 17 ani si am un pitbul american terrier si un rottweiler sunt foarte agresivi cu oameni si alte animale pentru ca am vrut sa fie caine de paza, dar inainte sa iti iei un caine de aceasta rasa trebuie sa stii unele lucruri.Trebuie sa fi o persoana cu personalitate puternica sa nu le arati frica cand vezi ca face ceva mergi si ii dai una si sa strigi ''NU-I VOIE'' da tare sa inteleaga.Trebuie sa ai timp liber sa te plimbi cu el sa ii oferi o doza zilnica de alergat si cand va creste poti sa ii cumperi ham si sa il pui la tras asa fac eu, dar nu pui dintr-o data asa multa greutate asa ceva mai usor atunci in fiecare zi mai pui in plus. Daca ii socializezi nu vei avea probleme cu el. Daca vezi ca atunci cand il lovesti ca o facut ceva rau si te maraie dai inca una si strigi la el.Iti spun din propria experienta ca-ci am unul.Si nu te teme nu ai nevoie de 18 ani pentru a avea aceasta rasa eu am 17 si nu am dat nimic la politisti sau la cineva in afara cand l-am cumparat am dat bani. Daca esti la primul caine nu iti recomand aceasta rasa findca e una dominatoare si se crede stapanul casei iar tu trebuie sa ii arati ca tu esti seful. Uite aici daca vrei sa cumperi royal pet.com de acolo si-a cumparat un amic un pitbul si sunt si multe alte rase.
Sall Bafta!

| DragosRottweiler98 a răspuns (pentru PiTbuLuL):

Ai gresi cu ceva Pitbulul!
Afterlifesupreme sa nu-ti bati niciodata pitbullul pentru ca atunci cad el va avea 6 ani va incepe sa fie agresiv cu tine si te va musca.
Eu am cunostinte carora li s-a intamplat asta.Si tata cand aveam rottweiler si era pui il batea pentru ca vrea sa se joace cu noi si nu suporta sa fie singur.
Tata la dat dincauza ca atunci cand se facea mare ii ea frica ca rottweilerul sa nu s intoarca impotrivalui!

| PiTbuLuL a răspuns (pentru DragosRottweiler98):

Dragos eu am pitbul dupa cum vezi si stiu cum se comporta si nu iti face griji ca nu strica o palma sau cv sa inteleaga nu cred ca te pricepi mai bine la unul decat mine care am.

| MariA00 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa cumperi de la un petshop. Acolo toti cainii sunt deja vaccinati si cu carnet. Preturile incep de la 800-->1700 lei.

| xXNikeXx a răspuns:

Poti cumpara de la un magazin de animale daca esti de la oras daca esti de la tara intreabati prietenihappy poate stiu ei

| mariuscristi a răspuns:

Ciao daca te intereseaza sa cumperi am eu de vanzare.

| IonelaBeatris a răspuns:

Am eu dacă te interesează pitbull

| Klaudita_Klau_1996 a răspuns:

Am eu o cateluse adusa din Ungaria si are toate vaccinele facute si este cupata este foarte cuminte si ascultatoare nu este agresiva pretul este 6 mil amstaff