Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Decembrie 2025 sunt:
Salut, era un video pe www.dirtbike.ro, cu un tip care dadea 360 pe manele.:)) Avea bmx, vreau sa stiu si eu linkul la video, sau infine.:)) Vreau sa citesc un comentariu.:) Funda.
Am si eu o intrebare am niste casti Genius uitati si o poza http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.mediafun.ro/poze_produse/galerie/Casti-Genius-HS-04A-15.jpg& imgrefurl=http://www.kaboo.ro/comparator/cas/casti-cu-microfon-genius-hs-04a-control-volum.htm&...? (mai mult)
Buna TPU. De ce mi se tot stinge Unitatea centrala? O aprind se deschide pentru 10-20 Secunde si se stinge, si cand vreau sa o deschid din nou nu se mai aprine, se aude doar ventilatoarele din Nauntru,...? (mai mult)
NU SE POATE! azi 7 martie ma trezesc de dimineata si ningea [ no problem ] la pranz cand sa plec la scoala soare si caldura. dupa prima ora incepe ninsoarea apoi in a 2a ora iar soare si caldura... in? (mai mult)
Ce inseamna civica?
Buna! As vrea sa vand niste argint. Bijuterii. stie cineva cam cat mai costa un gram de argint si cam pe unde as putea sa merg, sa-l vand? Multumesc.
Buna:) 1: cum se numeste manusa aceea mare, cu aratator, si cu ea se duce la baseball 2: e vreun site in care vezi trailere in format 3D?:D funda:)
Cum vi s-a parut Crispy Chicken McWrap?
Unde as putea gasi, in Bucuresti, ceva bazine accesibile si Iarna?
as vrea un mesaj de 8 martie pentru. mama mea.cine ar putea sa ma ajute ar primii vot si poate premiul cel mare! mersi mult
Am si eu o nelamurire cu messenger-ul beta 11. Chiar daca am setat ca optiune sa nu imi salveze arhiva mess-ul el tot o salveza dar nu pe toata. Cum fac sa nu mi-se mai vada arhiva deloc. MS
Care este suma numerelor 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999si
Care este cel mai bun windows?
Nu mai pot sa trimit mesaje...imi arata acolo ca se trimite dar atat. Imi intra mesajele la neexpediate. Ce s-a intamplat si cum pot sa rezolv problema?
Am o problema... dupa ce schimb intrebarile secrete la Yahoo si probez cu Forgot your password ma intreba daca sunt intrebarile mele. dau clic ca NU si repar vechile intrebari si raspunsuri. ce trebuie? (mai mult)
Cum se tremura bazinul? [la dansuri orientale - se mai numeste si shimmy ] funda :x
La ce numar sa sun sa vorbesc cu relatiile cu clienti la abonament cosmote. sun la 1234 si nu imi face legatura cu vreun operator. help plz dau funda
cum pot sa fac ca messengerul meu sa nu imi salveze absolut niciun mesaj? adica sa nu am arhiva niciodata. P. S :am messenger 11
Am si eu o problema pe care nu stiu s-o rezolv. Imi apare si la Google Chrome si la Mozilla ca mi-a expirat certificatul...Chiar nu stiu ce sa fac :|. Ma gandeam ca poate daca dezinstalez Google? (mai mult)
Ce sunt goangele?
Va rog mult sa ma ajutati :D... o verishoara este in clasa 8 si peste cateva luni o sa aiba banchetul. ma dispera mie nu mi se pare ca e extrem de slaba insa... e inalta are 1.65m si in jur de 45 de kg? (mai mult)
Caracterizarea unu personaj din carte;)) in engleza help mee [funda; x]
Pot sa instalez Windows xp fara CD boot-abil?
Mie imi place sa fac sport...mai ales footbal. Dar totusi intr-un fel aparte ma simt singur.Varsta mea nu este una adecvata faptelor emotionale sau alte lucruri.Am spus ca am place sportul pentru a sublinia? (mai mult)
Cum pot realiza o temperatura stabila de 2000 grade celsius? Multumesc!
Va rog as dori sa stiu cat mai multe informatii despre patrick kw chan?
Unde gasesc cine a castigat la concursul Hannah Montana style de la disney channel? funda
Buna as vrea si eu sa aflu, daca stie cineva sa imi zica, cat la suta din populatia pamantului are ochii caprui.
Am o problema la un telefon ...HTC desire Deci cand il deschid imi scrie "htc" si ramane asa fara sa se mai intample nimic. Ati putea va rog frumos sa ma ajutati pentru ca nu stiu ce a patit si? (mai mult)
vreau si eu urgent o adresa ceva de unde pot gasi cartea "Biblia barbatului". Adresa din Bucuresti ma refer si daca stiti ceva aproape de sector 6. Dau fundita cine poate sa ma ajute repede
Ce parere aveti despre: http://www.castigabani.org/?
Daca faci tratament cu citostatice fara sa fi bolnav ce patesti?
Imi poate spune cineva in ce locatie sa bag gta san andreas tokio drft? funtzita si vot dau la cine imi da un raspuns cum trebuie
Cat costa permisul de intrare la Biblioteca Judeteana Constanta I. N. Roman? Multumesc
Buna ziua tuturor! Imi puteti spune, va rog, cum mi-as putea pune pagina mea de profil de pe facebook pe Google? Adica atunci cand dau cautare pe Internet la numele meu de pe facebook sa imi apara profilul...? (mai mult)
Cum descarc si eu un driver pentru web cam creative vf0050?
Cam cat costa un iepure berbec pitic la o luna? Sau un iepure pitic hermelin? m-ar interesa mai mult ala berbec pitic dar care stiti de amandoua mai bune funda
Unde gasesc o mufa jack tata si o mufa jack mama fara fir...adica sa fie conectate prin wireless sau bluetooth?
Care este cel mai apreciat instrument muzical? Va rog! URGENT! dau funda celei mai interesante informatii.
Funda mareee de tot si vot! Cat mai repede, dati-mi plz toate sarbatorile cu Cruce Rosie (importante) din tot anul. alea scrise cu rosu. Cei care aveti calendar crestin ortodox va puteti uita, caci eu...? (mai mult)
Funda! La ce banca trebuie sa imi fac cont sa scot banii de pe bux.to? Funda!
Imi poate da cineva un "nume de utilizator si parola" pentru UseNext V5.27. Multumesc
Puteti sa imi spuneti si mie din ce film este poza? Cred ca actorul din imagine e anthony hopkins. Dau fundita promit. :* http://postimage.org/image/2gd51zzd0/
Sunt interesata sa stiu daca sunt angajata din timpul somajului in domeniul meu, angajatorul o sa beneficieze de facilitatile pe care le ofera statul la angajarea unui absolvent? Va multumesc.
Am dta click dreapta pe my computer; am intrat pe system restore si am debifat prima optiune(syatem restore can track...) este gresit? cum fac sa o bifez la loc
Ma ajutati si pe mine va rog cu niste citate/amintri frumoase pentru colegi/colege la sf de cls 12. Multumesc!
Hyyy^^ Raspuns urgent, cat mai folositor pls:'DD De unde pot descarca fonturi japoneze, chineze, tailandeze si coreene pentru Samsung Corby :X? Cele mai importante sunt japoneza si coreeana:P Funda,...? (mai mult)
Imi ziceti si mie de unde pot descarca png-uri si de unde pot lua fundaluri cam asa: http://selenastarmag.sunphoto.ro/x_-_SelenaStar_Nr_07, http://selenastarmag.sunphoto.ro/x_-_SelenaStar_Nr_06_-_Special,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!