Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Stie ceva codul de licenta Recover My Files 4? :(
Masina are 120 cai putere, motor de 1, 9 diesel si este din 2005.Cat m-ar costa sa o inmatriculez in Romania? Va rog
Vreau si eu sa stiu cum pot sa creez ca vip ma fac in cateva ore dar nu stiu sa creez app dau fundita:X pentru cele mai bune raspunsuri
Salut, vreau si eu sa stiu cum sa instalez bine starcraft 2 wol. L-am instalat de mai multe ori, am incercat de toate dar da eroare. Astept pareri
Cum dau fundita?
Cum incarc cartela Vodafone internet?
As dori daca poate cineva sa-mi zica ultima medie de admitere la Universitatea de Vest din Timisoara la Facultatea de Management!>. va rogg!
Am un cect ma bao 666 si am cumparat un card microsd trans 1 gb si nu il citeste. am umblat in el o zi intreaga si degeaba ...Stiti de la ce este?
Mas apuca de second life ca am vazut si la televizor ca castigi bani reali da il am in calculator si am si cont facut da nu prea imi place ca nu stiu unele chestii cum ar fi in piata revoilutiei cand apesi...? (mai mult)
Cum imi pot face un card Pay Pal sau imi puteti explica ce este Pay pal? Dau Fundozaur!:X
Parinti mei au o masina Renault Laguna din 2005 si este inmatriculata in Spania dar ei ar vrea sa o inmatriculeze in Romania.Va rog spuneti-mi si mie am cat ar costa sa o inmatriculeze in Romania?;...? (mai mult)
Pot trimite un colet postal catre cineva din alta localitate acela sa poata sa il ridice doar daca imi pune alt colet in schimb?
Cin imi poate spune cand se fac preselectiile la ursuletul de aur si cum se face sau sa imi dea id cuiva care o mai fost si stie ce trebuie sa fac din baia mare plz raspunsuri rapide dau fundita si vot...? (mai mult)
Vreau si eu Photoshop. Vreun link?
Cum se numeste melodia aia din reclama aia cu radu tudoran un port la rasarit >? fundita pls
FUNDA, si nu e tema...mai sunt unii care: vai, vai! TPU nu e pentru teme. ma rog. Mereu am fost curioasa cate meserii stiu unii, dar mai ales cate exista. Deci dat-mi cat mai multe exemple de meserii.? (mai mult)
Unde as putea gasi noua lege a invatamintului 2011.
am incercat sa intru pe id de messenger si nu-mi mai merge. imi spune ca nu este buna parola. dar nu a fost nimeni la mine si nici nu stia parola.de ce oare nu merge? cum fac sal recuperz? dau funda...? (mai mult)
Buna TPU de ce nu-mi merge sa intru pe jocul acela de pe hi5 barb budy se incarca dar am asteptat o gramada dat nu intra in el ce sa fac cat mai repede funda :((
Pe ejocurigratis.ro este un chat.Cine mă poate face moderator? Dau fundă şi id-ul meu. Ştiu că este un concurs dar vreau ca un admin să mă facă moderator.Mulţumesc.
Deci am o lucrare de laborator si niciodata nu m-am priceput la experimente sa spunem... iar lectia din care face parte experimentul n`am inteles`o deloc! Asta pentru ca am fost foarte bolnava, nu gripa.? (mai mult)
Buna TPU. am luar o camera olympus x-20 si nu mi a dat card la ea, insa eu am card de la telefon si cand am introdus cardul in adaptorul ei si la m bagat in aparatul fotu si am deschiso nu mi a mers. P....? (mai mult)
Funda! Am si eu nevoie de o rezolvare la un exercitiu:d. Am lipsit in ziua aceea si nu am inteles lectia. Care sunt cele 3 secvente avand in vedere ce se povesteste(indicii de timp, de spatiu, personaje)....? (mai mult)
Cum pot sterga un punct dat din greseala? Pentru ca vroiam sa dau un punct ca fiind folositor si l-am dat ca fiind nefolositor...
Puteti sa-mi explicati cum se fac banii pe imvu, fara sa cumpar credit? Funda pentru rasp.corect:d
Imi puteti spune care sunt pedepsele pentru plagiarism? ( am postat mai multe logouri pe un site de cumparari de logouri, chiar nu am stiu ca e plagiarism dau funda
Vreau sa stiu si eu de unde pot downloada jocuri full dar sa nu platesc nimic, iar jocurile sa fie mai de copii nu 3D sau cu impuscaturi sau ceva de genul
Am o mare problema! Cand intru pe hi5-ul meu, imi arata ca am confirmat prietenia cu alti oameni si imi arata si timpul si eu nu am fost pe mess in ziua respectiva.De exemplu eu intrai acum un sfert de...? (mai mult)
Daca la matematica am doi de sapte, un opt si inca un opt la teza cat imi iese media?
As vrea sa stiu si eu cum pot sa trimit mai multe poze/melodii...deodata prin blwetooth din telefon in pc si invers, ca am incercat dar nu am reusit sa trimit decat cate una si e foarte greu mai? (mai mult)
Cat costa o consultatie la oftalmolog ?
Cum fac sa editez o filmare in asa fel incat atunci cand fac un anumit semn sa apara un ecran/poza/obiect langa mine?
Deci pe emag.ro transportul este gratiut oriunde in tara? :-?
Buna deci cand sa dau sa indtru la metin2fun dau dublu-click pe el astept si nu il deschide...:(( ce sa fac :(( l-am descarcat de pe www.metin2fun.ro
Cunoasteti site-uri templates-uri medicale...adica sa aiba ca imagine bacterii, cromozomi sau orice din domeniul medical dar de unde sa le pot descarca... nu sa le cumpar
Pentru cei care comanda/au comandat de pe internet am o intrebare: inteleg ca la adresa iti scrii adresa dar la "adress title" ce scrii?
Fise de lectura Amintiri din copilarie? FUnda!
Daca am dat unei persoane(spre exemplu o cantareata sau un actor) "like" pe facebook...cum o sterg din persoanele pe care le apreciez ca sa nu mai primesc stiri si altele.de la ea dau FUNDA? (mai mult)
Cum pot lucra cu maousul din taste adica sa pot msica clickul cu sagetile help me plz ...am windowsXP
Ştie cineva cum pot sa imi fac propriul meu univers online? Dau funda, vot, adaugare prieten, vizualizare profil! Pwp
143 poate insemna LOVE? funda:D
Salut la toata lumea. As vrea sa imi spuneti daca stiti vreo retea de internet in baneasa, mai exact in jurul intersectiei de deasupra pasajului de pe "bucuresti-ploiesti", dar o retea de cartier, nu...? (mai mult)
Hey:)imi puteti spune si mie ceva despre necesitatea ca literatura sa oglindeasca istoria unui popor? plz dau faunda!
Va salut pe toti Am o intrebare la voi si Multumesc Caruia imi raspunde Calculatorul meu cand il aprind procesorul sta la 72-71 de grade Cand intru in metin2 se duke la 92 de grade procesorul Ce trebuie...? (mai mult)
Puteti sa-mi recomandati si mie un program in care sa ascult radio online? am o răgălie de calculator si daca bag prin winamp incarca mult... daca ascult pe pagina de net...trebuie sa lucrez deschid alte? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste logicieni? :d
Am 512mb la RAM Procesor 3.16Ghz Placa video Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver (256 mb memorie accelerator 3d) Stiu ca nu ap cel mai bun calculator dar, ma rog NU IMI MERGE NfS cArBoN cu toate...? (mai mult)
As dori sa imi scrie cineva cum instalez un windows xp professional si de unde pot sa il iau! Instalarea o doresc pas cu pas! Cu debifari etc. Daca se poate
Am vazut astazi un videoclip cu Andrea (Sahara - cea care cand si alaturi de Costi ionita) dar nu-i retin numele melodiei :| era ceva de genul Buka, Burka. Bula nu mai tin minte :(, dau mare funda :x
Cine stie cum transform o imagine DEMON TOOLS in arhive mai mici pentru a incapea pe doua DVD-uri? PLEASE dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.