Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Cum credeti exista extraterestri?
Îmi poate da cineva un link cu camere web in INDIA?;;)FUNDĂ!
De ce pot arde pe DVD filme in format bup, vob, ifo.Cu nero express Cum pot adauga si avi? Poze:http://deagle.sunphoto.ro/Nero_Express/26829278 http://deagle.sunphoto.ro/Nero_Express/26829748
Am niste intrebari pentru. voi! 1. Selena Gomez sau Lady Gaga 2. Sprite au Fanta 3. Muzica sau Dans 4. Hip-hop sau House 5. Salsa sau Tango 6. Casa sau Bloc 7. Munte sau Mare; x 8. Catel...? (mai mult)
Ce este Extesia Iso. si prin ce program poti vedea fisierele cu o astfel de exitensie. Multumesc
Salut imi puteti spune si mie de unde pot downlaoda jocul cu masinute cu telecomanda -nu stiu cum se numeste am uitat dar stiu ca faceai curse prin ograda cu masinute aveai puteri bombe etc. va rog...? (mai mult)
Hei...Am niste intrebari:1.Miley sau Ashley Tysdale 2 Rosu sau Albastru 3 Bloc sau casa 4 Scoaa sau vacanta 5 Demi Lovato sau Selena Gomez 6 JoE Jonas sau Nick Jonas? 7 Calculator sau laptop ? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac blogul mai vizibil pe internet? Am un blog de astronomie.Fotografiile facute sin telescopul meu astronomic sunt originale si nu copii pe nimeni cum fac unii, si culmea ca cei care nu...? (mai mult)
De unde pot descarca nero 8 gratis?
Buna! Am nevoie de un raspuns de la cineva care se pricepe. M-am despartit de prietenul meu dar am mai stat o vreme impreuna. Inainte eu imi cumparasem un calculator pe care ulterior l-am folosit amandoi,...? (mai mult)
Cum faci puncte pe TPU?
Buna de ce nu imi merge nici un server la jocul counter strike :( dau la internet acolo si imi apare vreo 1000000000000 de servere si cand dau conect server nu pot intra dc?:(
Cum pot sa iuau n server de pe net pentru counter strike j cand dau la servere acolo la spectate imi da niste servere dar nu pot imi scrie serverul nu poate fi conectat dc cine ma ajuta sau imi spune...? (mai mult)
În ce magazin găsesc carcasă cauciucată ca asta, la acelaşi preţ?(Bucureşti)Unde găsesc sigur sigur.albastră;;)? Fundiţă! http://www.minilectro.ro/product.php?id_product=340
Ştiţi un site unde sa pot câştiga un Iphone 3gs? Un concurs. ceva. dar să pot câştiga sigur:Dsau altceva. dar sa fie sigur. FUNDIŢĂ!
Cum se numeste tunsoarea pe care o are selena gomez?
Unde pot gasi teme pentru lg t300 cookie lite? dau fundita :P
Cine stie un cod pentru Samsung L770 de volum? Se aude incet rau!
Vreau sa stiu si eu cum se face configurare la cs sau ce e aia. explicati-mi ca la prosti asa :">
Daca cineva ia pastile de genul algocalmin, paracetamol.etc. vreo 50-100 de pastile sau mai mult, are sanse sa moara? Raspundeti va rog.
De unde pot lua smackdown vs raw 2010?
Un link ceva cu toate preturile de la McDonald`s? Pe siteul lor nu scrie si preturile.
Cum salvez pozele de pe PhotoInstrument? Fundii:X
Cum imi fac cont pe yahoo mesenger va rog mult
Pot lua pacaleala cu o licenta de steam? adica dupa o perioada sa imi expire?
mi-am luat si eu o tastatura noua dar ink nu m-am obisnuit cu ea... in special la jocuri (fifa) cand apes pe un anume buton dureaza un pic pana face acel lucru... pot face ceva in privinta asta ca? (mai mult)
Poate s-a mai pus aceasta intrebare, (cu riscul de a o repeta) : e cineva din Turda sau Campia Turzii care stie daca s-a inchis sau nu patinuarul din Campia (Turzii). Daca nu, imi puteti spune, va rog,...? (mai mult)
Cum se scrie corect: "sunati" sau "suna-ti"?
Cum pot sa descarc dp trilulilu? :D
Hello TPU! cine da si mie un program misto de editat poze (pls dati stie-ul dp care il descarc sau daca e online...nu am nimic in potriva;)))tnx orkm dau FUNDITA l cel mai tare;)
Ziceti-mi si mie niste filme de craciun frumoase cum este Singur acasa I si II, sa fie frumoase... daca stiti si la televizor...
Salut.am facut ieri un abonament de 10 euro la cosmote. oferta este ca am nelimitat minute si sms in retea in primele 6 luni.intrebarea este daca din prima zi a abonamentului imi baga direct minute nelimitate,...? (mai mult)
Va mai fii in 2011 concursul,, Bea a disney channel styar? Dau fundita
Va rog din suflet e o urgenta:am 12 raspunsuri si 4 intrebari darnu mi le arata in profil imi scrie 0 va rog ma ajutati dau funda la raspunsul care merge va rog ajutati-ma! Help-me
Imi ziceti va rog cel mai frumos nume de fata cu caracter bland si frumoasa? Dau funda
Va rog Craioveni, spuneti-mi si mie care este programul de la patinoar. va rog imi trebuie repede. Multumesc, fundita:">
Bună! Am o nedumerire: am editat un filmuleţ cu Windows Movie Maker (am adăugat o melodie şi am scris ceva la începutul filmuleţului), apoi l-am salvat în calculator, dar când să îl uploadez...? (mai mult)
Cum se da funda? please raspunsuri daca imi dati informatia asta va dau funda
La toate licele a bagat program de iarna..., la liceu Mircea Eliade s-a bagat program de iarna...
Ce parerea aveti de liceu Mircea Eliade?
Http://www.pentrutoatalumea.super-forum.net/ intrati si voi si spuneti-mi parerea voastra. Dati-mi sfaturi, argumente, critici.
De la statia Semananatoarea pana la liceu Mircea Eliade este mult de mers?
Cand stii cand un baiat te place? sunt in criza va rog raspunsuri! Am o banuiala dar nu sunt sigura! Dau funda
Nu stiti cum se face o felicitare de Craciun pentru a o trimite pe e-mail? eu am gasit dar trebuie sa bagi coduri si se vede saitul. imi puteti spune cum se fac dar sa se vada doar felicitarea? funda!...? (mai mult)
Salut.am vazut la majoritatea teleoanelor cu touchscreen ca au un joc cu zaruri ca la ruleta, de se pun zarurile intr-un recipient ca o cana si se invarte de telefon ca sa se invarta si zarurile si sa...? (mai mult)
Intrebare urgenta am un telefon LG KU990i si am si cablu de date la el dar de la un timp cand il conectez nu pot sa deschid folderu unde am documentele pozele melodiile etc in apare tot eroare si un merge...? (mai mult)
Va mai fii concursul Bea a disney channel star? Dau funda
Buna am o intrebare cand deschid Mozilla si intru pe google, facebook sau alte pagini si nu neaparat de socializare mi se deschid automat alte pagini cu jocuri, reclame! cum fac sa imi dispara? va rog...? (mai mult)
Buna prieteni...imi da si mie cineva ceva informatii mai interesante si mai noi despre "Impactul masinilor/motoarelor termice asupra mediului ambiant"? merci mult funda:)
Nu inteleg ceva la atm-uri. Stiti is vreo 4 butoane, unu sub altu, si nu stiu care e "ok" care e inainte. etc. Iar tot timpul cand ma duc sa mi scot bani, cand selectez ceva imi apare altcveva, sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?