Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 28 Decembrie 2025 sunt:
ma poate ajuta cineva? Am un telefon LG GU230.Pana acum a mers bine, dar de ieri, cand incerc sa ascult muzica, merge 30 de secunde, apoi imi apare, , eroare de expirare"...stie cineva din? (mai mult)
Care agentie de asigurari obligatorii ( ma refer pentru.casa ) credeti ca sunt cele mai bune?
Salut am un site facut cu ucoz.com si vreau sa pun jocuri miniclip pe el cum fac si de unde iau jocurile GRATIS le vreau:)) Dau fundita:> Acesta este site-ul:myjocuri.do.am
Cu ce program pot sa imi fac shuvitsa? Inafara de photoinstrument:D Funda;)!
am o intrebare.Am o bratara si scrie pe ea 900, si vreau sa stiu daca este argint sau nu, dar stiu ca la argint este de obicei 925 si bratara e din italia.Va multumesc.
Cum fac sa deblochez o tema dupa ce am descarcat-o in telefon? Imi apare ca e blocata
Imi place o melodie dupa Utv si cantareata care o canta seamana cu madalina manole? stiti
DAU FUNDA. care stie 10 proverbe despre carte primeste funda va rog! mersi
Va rog spuneti-mi si mie care este codel de instalare la red alert 3
Pt cei care au manualul de matematica Mircea Ganga de clasa a 9-a va rog faceti o poza la paginile 159 si 160 si dati un link sau scrieti problemele 1 ( subpunctele 6, 7, 8) si 7( subpunctele 4, 5, ...? (mai mult)
Cum pot vedea de cat timp nu a mai intrat un idpe mess. Sau cum pot vedea daca mi-a dat ignore?
Ce antivirus e mai bun? link plz. funda.:D
Ce inseamna Preseidente in italiana
Cand e halăuinu?
Care stie numele jocului sa imi spuna pls : 1.Se joaca in 2 de pe acelasi pc sau de pe pc diferite[playeri se ajuta sau se bat intre ei] 2.Esti un robotel care se poate transforma si in nava iar la inceput...? (mai mult)
Am de facut pentru ora viitoare la informatica un program in Borland Pascal: Se cunosc mediile elevilor unei clase.Se cere: a)Media pe clasa b)Sa se afiseze mediile primilor 3 elevi din clasa c)Sa...? (mai mult)
Stiti un program cu care pot sa fac o aplicatie?
FUNDITA! Vreau niste reviste online la care au pozat vedetele urmatoare:Selena Gomez, Demi Lovato, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, etc.De exemplu ca si revista "Seventeen" http://www.seventeen.com/...? (mai mult)
Imi puteti da si mie sitteul cu hack speeed metin2 versiunea cea noua il am dar versiunea vehe cea noua no am plzzzzzzzzz
Care telefon are sunetul cel mai bun (claritate+bass+db)
Buna! De unde pot afla cele mai noi stiri despre Demi Lovato si despre Vanessa Hudgens si celebritati din U. S. A, dar poze? FUNDITA!
Cum se spune pe engleza l-a calcat masina?
Cum se fac categoriile pe blogspot?
De unde de pe net pot sa imi comand un fel de peruca, cu parul scurt pentru scoala, adica la scoala nu avem voie cu parul mare si as vrea sa imi pun peruca ca sa zica ca am parul scurt cand de fapt il...? (mai mult)
Ce profiluri are tonita? cu ce media se intra? s da examene la fiecare profil? sau? as vrea niste informatii. va multumesc.:)
Buna la toti! Acum o saptamana mi-am luat un Nikon D3000 si as vrea sa stiu cum pot sa-l protejez pe timp de iarna? Pentru a nu se forma condens ce trebuie sa fac? Multumesc
Buna dimineata :) ieri trebuia sa se afiseze pe site disney castigtorii concursului Camp rock 2, am intrat pe disney.ro dar nu gasit :(. Voi ati gasit lista castigatorilor concursului?
am si eu o intrebare. Am un windows xp si merge foarte foarte foarte greu. Specificatiile pc: Amd Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1.81 GHz, 512 Mb of Ram Physical Address Extension. Va rog...? (mai mult)
Nujtu ce are netuu astaaa X( de 6 lunii ma disperaa! :O Deci cand vreau sa imi fac despre mine la hi5 sh celelalte chestii nu se salveazaaa... X( Nujut c are! Sh mozilla nu mai merge ca eu inainte foloseam? (mai mult)
Ieri am fost la un coleg si am vazut ca la Counter-Strike avea HP 300, iar in dreptul numelui avea un avatar. Stie cineva cum l-a pus? El nu vrea sa spuna.
Am pus o intrebare mai inainte(cu epilatuu pe picioare) si din cate vad, nimanui nu ii place un baiat epilat, iar eu vad la ora de sport numai din astia => ca nu am concurenta
vreau sa fac si eu un post celor care iubesc fifa2011X::X:X:Xmai sunt cateva zile si apare full as vrea tuturor celor care le merge fifa demo acum sa posteze aici idu-rile sau sa bage idul meu:fifa2011_player campionate...? (mai mult)
As vrea si eu conturi si parole la lady popular, dar sa fie la nivele putin mai mari;). Dau funtitza! :*
Cum pot sa scat de swetime?:d FunDaa
Ar mai trebui sa slabesc? Am 1 63 si 40 de kgt. E bine? Si 14 ani!
Am si eu un blog si vreau sa-l postez gratis pe google! Imi explicati va rog cum? Ofer funda la cine ma lamureste! Ms mult :*:*:* WwW.Desene-animate4u.blogspot.CoM
cine are foarte multe obiecte rare la webkinz? contul meu roby8598 bagati-ma;)
Am nevoie de putin suport in legatura cu STEAM. Jocurile de pe el se cumpara numai prin card? Si cum se plateste prin paypal... ca am vazut ca daca aleg optiunea paypal imi dezactiveaza fereastra unde? (mai mult)
Unde gasesc hack de pescuit metin2 ro?
Cum pot sa imi schimb poza d la contul TPU? FunditZza:X
Buna!:)) Cum se numeste in realitate Charlotte din filmul H2o?
Buna! Vreau statusuri! Ca sa-si dea seama ca-l iubesc! Cine ma ajuta. FUNDITA!
Buna TPU Am O Problema Cand Dau Web La Cineva Nu Merge. Si Imi Scrie Asa "the webcam does not support the required image zise" Cine Ma Ajuta
Multi profesori spun ca nu e voie sa lovesc fete... dar ele ma lovesc.M-am uitat la sani unei fete si ea m-a lovit. Ce sa fac sa indur in continuare lovituri sau sa iau atitudine? :D
FUNDITA! Buna dragi utilizatori TPU! Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Un baiat ma place "ma iubeste" si el crede ca eu nu >:". Am nevoie de niste statusuri ca sa-i arat ca simt la fel. FUNDITA!
Exista vreun site de editat poze in care poti sa iti pui esarfe.chestii datsea...intr-un fel sa te imbracii? fUNDAA
Viata anterioara exista?:| mi s`au intamplat unele lucruri si am avut impresia ca le-am mai facut de mult :|
am si eu o problema cu un mp3.este un model mai vechi deoarece cel nou mi s-a stricat.sony NW-E002.cand am vrut sa imi bag melodii pe el imi dadea "format error" apoi l-am reformatat iar acum cand...? (mai mult)
14.400 de ani. este o pedeapsa simbolica nu? Sau cum? http://www.libertatea.ro/stire/14-400-de-ani-de-inchisoare-pentru-ca-si-a-violat-fiica-de-360-de-ori-intr-un-an-304763.html
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!