Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Caut grupuri yahoo sau platforme online special dedicate adolescentilor. daca stiti, m-ati ajuta foarte mult :) Multumesc!
Hei TPU, vad aici un site www. let'sdoitromania.ro si nu inteleg ce e pe 25 septembrie ziua curateniei sau ceva?
Stie cineva, care a fost salariul minim pe economie in anii 1988-89?
Cum schimb formatul unei imagini? Este în format gif şi vreau s'o schimb în jpg. Mulţumesc.
Cine imi poate spune la jocul "Fantastic Four" cand sunt Sue ce trebuie sa apas ca sa fiu invizibila?
Daca vrea cineva sa imi dea si mie un Cnp intre 14-24 de ani printr-un mesaj sau sal lase aici:) Multumesc frumos!
Vi se pare curect; Intrebare, , apoi dau fundita sau dau fundoi. oricum prin regulamentul sitului esti obligat sa ti selectezi raspunsul considerat de tine. cel mai bun [cu fundita desigur] Nu este puntin...? (mai mult)
Unde as putea gasi poze cu actoru JAN CLAUDE VAN DAMME? Multumesc mult.
Am cont pe acest site dar nu stiu ce pot face cu punctele? Sau care este faza cu punctele? Ma poate ajuta cineva? Multumesc mult.
Salut am si eu o problema. Am dat la proprietati la partitia C si am observat ca am ocupat 30 de gb din memorie(mult) apoi am deschi-o, am selectat toate folderele de acolo si am dat proprietati... iar? (mai mult)
Stie cineva daca se face transfer de pr pe link-urile de pe www.TPU.ro?
Care e cea mai eficientă metodă de aplicare a bicarbonatului de sodiu pe dinti, pentru a îi albi cât mai mult și cât mai repede? Dar a lămâii?
Cum pot slabi repede si fara cura sau dieta am 10 ani si 36 de kg?
Este normala temperatura procesorului: 46-47 °C idile, 50-55 °C Load?
Salut, cine imi spune si mie cu ce pot deschide un film DVDR, ii dau funduita cine ma ajta!
Ma numesc doru si as avea nevoie de un sfat de la voii nu ma hotarasc an legatura cu masina care as vrea sa mi-a cumpar mentionez ca am dor 1000 de euro va rog ajutati-ma
Cine imi poate spune daca s-a inchis Xpreed.org pentru ca de-o saptamana nu pot sa intru pe el si am banuit ca s-a inchis, da ma supara tare ideea ca eu eram Uploader pe el :((
Stie cineva daca se mai face a 2-a sesiune la Universitatea "Victor Babes" din Timisoara?
Am un card la raiffeisen bank care mi-a expirat in iulie 2010. maine am nevoie de un extras de cont. daca merg la banca imi vor putea prelungii cardul? imi voi primi extrasul imediat? sau mai rapid e daca...? (mai mult)
Ce salariu are un inginer de mediu?
Am o masina de spalat aqualtis aq8d 69 u si dintr-o data i s-a schimbat limba in TURCA. Era in Romana dar dintr-o data s-a schimbat. Cum il pot face inapoi?
De ce cind calci din neatentie sopirla ea isi lasa "benevol" coada? va rog sa maajutati am nevoie de raspuns... FUNDA
Salut si buna. Vreau un program simplu si usor de editat clipuri si sa nu fie profesionist si subliniez sa nu fie profesionist.
Cine imi poate gasi traducerea din germana in romana la telefonul cu fax siemens telfax 830AB?
:( am mare nevoie de ajutor! stiti ca daca tineti apasat opt secunde pe shift va apare patratelul acela in care scrie accessibility options>pai nu stiu pe ce am apasat si acum numai pot pune...? (mai mult)
:) Am mare nevoie de ajutor stiti ca daca tineti apasat opt secunde pe shift va apare o kestie si eu acum numai pot pune punct si sa fac mocile sau chestii fundita!:((
sunt noua pe TPU si tot observ ca la unele intrebari se scrie"dau funda". care e treaba cu chiestia asta si pentru ce iti foloseste:D daca ma puteti ajuta;;) va rog!
Inainte pe google imagini aparea ceva cu care iti apareau doar imagini de o anumita culoar, marime, sau desene lineare in functie de ce alegeai.(aparea in stanga paginii). Acum nu imi mai apare.Cum sa...? (mai mult)
Cum pot sa imi folosesc telefonul pe post de webcam? Daca imi puteti da si niste instructiuni v-as fi recunoscator. Am Nokia N97.
(pentru cei de la real mate-info)Voi ce orar aveti sau ati avut in clasa a 9-a? (la mate-info normal fara intensiv sau bilingv)
Caut sa iau un telefon ZTE s302, dar nu prea gasesc pe net. Orange vinde asa ceva si la liber?
Mi'a spus cineva ca s'ar putea sa se faca clasa a 9a in gimnaziu :(. Asa este?
La cuza in ploiesti daca dau la filologie, romana- engleza trebuie sa mai aleg o limba straina.Eu fac franceza la scoala acum, dar as vrea sa fac germana.Se ia de la 0 germana in cuza? sau in caragiale?...? (mai mult)
Cum pot crea un server counter strike 1.6
Bunaaaaaa. Am o intrebare despre ourworld.Eu am chat rau.Si am peste lvl 45. iar priteni de ai mei au lvl mic si au chat bun Imi spuneti va rog cum fac sa am chat bun:o3
Buna TPU puteti sa-mi recomandati un telefon pentru adolescenti? adica sa aiba tastatura qwerty, 3g si o camera de minim 2 mpx? fara lg ks 360 l-am avut:)
Care ma ajutati cu o problema la mate? Dau FUNDA! In trapezul dreptunghic ABCD, baza mare AB = 50 cm, latura oblica BC=40 cm, iar diagonala AC=30cm.Sa se afle perimetrul trapezului. Stiu sa aflu...? (mai mult)
Stiti cumva site`uri cu locuri de munca in pit?
Stie cineva vreun program ca sa fac muzica sa mearga mai repede?
Cum Se Face Un radio online?
As vrea sa stiu cum pot sa dau fundite, si cum sa fac sa aleg castigator la raspunsurile primite?
Salut, am facut o plangere contaventionala acum cateva luni, mi-a venit prin posta o citatie ca am pierdut procesul ( permis de conducere suspendare 90 zile) si acolo scrie ca trebuie sa fac recurs in...? (mai mult)
Ma joc imvu de cateva zile dar biletelul pe care a fost scrisa parola l'am pierdut. Cum pot sa imi schimb parola fara sa mi-o ceara pe cea veche si care sa o pot alege eu. Andreea
Stie cineva cand incepe dansez pentru tine?
Cum se numesc astea (♡)si unde mai pot gasi mai multe?
In ce data se plateste ajutorul de somaj? Exista o zi anume s-au pentru fiecare in parte exiata alta zi? Multumesc.
Cum pot face sa mearga sunetul de la Win Fast?
Dati-mi un sit unde pot vedea clasele formate anul acesta adica sa vad ce elevi is in clasa respectiva :D funda
am si eu o problema. dimineata cand deschid calculatorul, imi apare tema windows classic. daca vreau sa dau pe windows xp nu-mi apare. ce pot face?
Ce sarbatoare este azi ( 9 septembrie )? sfanta ana parca... ce nume se sarbatoreste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!