| Ion1989 a întrebat:

A comandat cineva mancare online? In cat timp a venit comanda? Cu ce a venit comanda? Prin glovo? Ati platit transportul?

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De curiozitate asa... tu ai prea mult timp liber si te gandesti zilnic ce intrebari idioate sa mai pui?

| aizen0567 a răspuns:

1.Destul de multa lume in ziua de azi isi comanda mancare online. 2. Durata de asteptare a comenzii depinde de locatia de unde comanzi si mancarea anumita pe care o comanzi. 3. Cu curierul ce foloseste ca mijloc de transport al "comenzilor" diferite vehicule: biciclete, trotinte, scuter si masini. 4. Exista mai multe aplicatii pe langa glovo cum ar fi bolt food si wolt. 5. Comanda o platesti integral cu transport, online pe aplicatie sau fizic curierului in mana.

| Ion1989 explică (pentru aizen0567):

Si comanda poate veni si dupa doua, trei, zile sau o saptamana? Sau vine doar in ziua in care ai comandat
?

| JohnnyBravo123 a răspuns (pentru Ion1989):

Doar în ziua în care ai comandat. Îți arată în aplicație în cât timp ajunge!

| gabicoo a răspuns:

A venit prin poșta română. După o săptămână. A adus-o poștașul cu bicicleta. Pe jumătate era mâncată de pisica de la oficiul poștal, iar ce a mai ajuns la mine câinele vecinului. Poștașului i-am tras un șut în fund în loc de bacșiș.

| Ion1989 explică (pentru JohnnyBravo123):

Si merita sa comanzi? Sau mai bine mananci acasa sau mananci la restaurantul respectiv

| johnnny123 a răspuns:

S-a spălat cineva vreodată pe mâini cu săpun? Cum vi s-a părut? După cât timp vi s-au uscat mâinile? Este mai bine să te ștergi cu prosopul sau cu șervețele? De unde ați cumpărat săpunul? Dar prosopul? Dar șervețelele?

Așa sună întrebările tale.

| JohnnyBravo123 a răspuns (pentru Ion1989):

Merită să comanzi!

| goguPatent a răspuns:

Eu inca astept comanda de Joi. Mama ce foame imi e

| 9PM a răspuns:

Mereu comand prin Glovo, Wolt și Bolt Food. Vine un curier cu mașina și îți aduce la ușă mâncarea, sau la poarta unde stai.
Câteodată plătești livrarea, câteodată e gratuita! De multe ori ai reduceri, pe Wolt îți dă un Voucher de 25 de lei de bun venit. Când îți faci prima data cont ai totul gratuit și reduceri de 30-40 % la cumpărături de peste 55 de RON.

| Ion1989 explică (pentru 9PM):

Mie mi-a zis undeva la un restaurant ca pana unde locuiesc eu comanda minima este de 200 de lei

| 9PM a răspuns (pentru Ion1989):

Da așa este. La unele restaurante comanda minima e 200, la altele poți comanda și de 40-50 de lei. Eu îmi comandam meniul zilei de la restaurante cu 37 de lei - felul 1 și ciorba și primeam și un mic desert.

| LisaJulie a răspuns:

De ce te-ar interesa asta?

| 9PM a răspuns (pentru 9PM):

Comanda de la KFC sau MCDONALD'S daca ai, poți comanda de 40-50 de LEI.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Nu a comandat nimeni.O sa fii primul, dupa aceea sa ne povestesti si noua experienta.

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Adica serios, chiar sunt informatii interesante?

| Violleta2022 a răspuns:

Ce relevanta are "in cat timp vine comanda" cand tu stai intr-un sat departe de oras?
Din cate stiu eu, nici o companie care livreza mancarea NU livreaza mancarea afara din oras!

| Cresta a răspuns:

Pana vine mancarea aia, gata rece, iti faci singur ceva.