De curiozitate asa... tu ai prea mult timp liber si te gandesti zilnic ce intrebari idioate sa mai pui?
1.Destul de multa lume in ziua de azi isi comanda mancare online. 2. Durata de asteptare a comenzii depinde de locatia de unde comanzi si mancarea anumita pe care o comanzi. 3. Cu curierul ce foloseste ca mijloc de transport al "comenzilor" diferite vehicule: biciclete, trotinte, scuter si masini. 4. Exista mai multe aplicatii pe langa glovo cum ar fi bolt food si wolt. 5. Comanda o platesti integral cu transport, online pe aplicatie sau fizic curierului in mana.
Doar în ziua în care ai comandat. Îți arată în aplicație în cât timp ajunge!
A venit prin poșta română. După o săptămână. A adus-o poștașul cu bicicleta. Pe jumătate era mâncată de pisica de la oficiul poștal, iar ce a mai ajuns la mine câinele vecinului. Poștașului i-am tras un șut în fund în loc de bacșiș.
Si merita sa comanzi? Sau mai bine mananci acasa sau mananci la restaurantul respectiv
S-a spălat cineva vreodată pe mâini cu săpun? Cum vi s-a părut? După cât timp vi s-au uscat mâinile? Este mai bine să te ștergi cu prosopul sau cu șervețele? De unde ați cumpărat săpunul? Dar prosopul? Dar șervețelele?
Așa sună întrebările tale.
Mereu comand prin Glovo, Wolt și Bolt Food. Vine un curier cu mașina și îți aduce la ușă mâncarea, sau la poarta unde stai.
Câteodată plătești livrarea, câteodată e gratuita! De multe ori ai reduceri, pe Wolt îți dă un Voucher de 25 de lei de bun venit. Când îți faci prima data cont ai totul gratuit și reduceri de 30-40 % la cumpărături de peste 55 de RON.
Nu a comandat nimeni.O sa fii primul, dupa aceea sa ne povestesti si noua experienta.
Ce relevanta are "in cat timp vine comanda" cand tu stai intr-un sat departe de oras?
Din cate stiu eu, nici o companie care livreza mancarea NU livreaza mancarea afara din oras!