| DaaNNuuTzz a întrebat:

A venit sfarsitul ?

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te iei dupa toate prostiile care le spun americanii? Au si ei nebunii lor.Trebuie sa ii credem?

| baiatuucupizzza a răspuns:

Asta e o intrebare capcanu? nu nu a venit si nici nu va veni

| andrei88u a răspuns:

Doar ce a batut in geam laughing

| IlegalSmile a răspuns:

Buna...

Tu crezi tot ce se pune pe net? Daca acei americanii care au inceput toata tampenia asta cu sfarsitul lumii nu inseamna ca si tu trebuie sa crezi aceste tampenii straight face
Doar Dumnezeu stie cand ne este sfarsitul nu americanii straight face
Asa ca nu te speria laughing)

| Bylok a răspuns:

Nu.A venit ziua mea! big grin

| catty443 a răspuns:

Ma,sincer,la mine era aproape, da m`am mutat in alt bloc si nu m`a mai gasit laughing daca nu vrei sa vina si la tine muta-te si tu! don't tell anyone

| B3happy a răspuns:

Buna! Astia de la tv asa spun... dar nu mai crede toate prostiilehappy

| B3happy a răspuns:

@mihaela Pai daca e criza ce poti face laughing Ai dreptate laughing

| mihaelabr a răspuns:

laughing la mine inca nu a venit ...probabil a luat-o pe jos si dureaza mai mult pana ajunge( ce sa-i faci, e criza, n-are bani de benzinahee hee )
Da' la tine a venit?

| criscalin a răspuns:

Aici Australia! Antarctica a fost deja topita, mai e putin pana la sfarsit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da maine la ora 4:00 dimineata daca e asa cum gandesc eu omul o sa pacaleasca lumea ca isus vine pe Pamant provocand cutremure in diferite parti ale globului cu tehnologia HAARP, si o holograma cu ajutorul satelitilor care il infatiseaza pe isus Proiectul Blue Beam (Raza Albastra). Sper ca te-am lamurit si sa nu intri in panica daca o sa faca astia ceva ca e doar mana omului pana in acest moment...winking

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Daca oamenii chiar cred in prostia asta se va intampla!
Terminati!
Bucurati-va de viata, nu tineti cont de ce zic niste ciudati!
Viata e scurta, hai sa ne bucuram de ea.

| DaaNNuuTzz explică:

Eram ironic happy Cine stie cunoaste laughing) si Mihaela la mine a venit, dar nu am fost acasa. Am fost o bere cu baietii. Cand am ajuns acasa era totul frumos. Haine peste tot, dulapuri sparte, peretii crapati. Asta inseamna ca a fost, dar nu am fost eu acasa. Am sa o astept data viitoare cu o bere.

| silvius1734 a răspuns:

Huhhh! am scapat e deja ora 8...

| Napolitanăăăăă a răspuns:

Da la mine o venit laughing) e foarte sigur laughing)

| Alexander98 a răspuns:

Să îţi spun eu adevărul.Acest pastor este un prieten de a lui Obama, după gesturile sale din mîini şi după gradul de voce ridicat îţi dai seama ce fel de persoana bolnavă este.Să îţi aminteşti tot timpul ca Dumnezeu există şi te iubeşte!

| zebytzza5 a răspuns:

O aratat pe tv ca azi la ora 6 rolling on the floor

Întrebări similare