Te iei dupa toate prostiile care le spun americanii? Au si ei nebunii lor.Trebuie sa ii credem?
Buna...
Tu crezi tot ce se pune pe net? Daca acei americanii care au inceput toata tampenia asta cu sfarsitul lumii nu inseamna ca si tu trebuie sa crezi aceste tampenii ![]()
Doar Dumnezeu stie cand ne este sfarsitul nu americanii ![]()
Asa ca nu te speria
)
Ma,sincer,la mine era aproape, da m`am mutat in alt bloc si nu m`a mai gasit
daca nu vrei sa vina si la tine muta-te si tu!
la mine inca nu a venit ...probabil a luat-o pe jos si dureaza mai mult pana ajunge( ce sa-i faci, e criza, n-are bani de benzina
)
Da' la tine a venit?
Da maine la ora 4:00 dimineata daca e asa cum gandesc eu omul o sa pacaleasca lumea ca isus vine pe Pamant provocand cutremure in diferite parti ale globului cu tehnologia HAARP, si o holograma cu ajutorul satelitilor care il infatiseaza pe isus Proiectul Blue Beam (Raza Albastra). Sper ca te-am lamurit si sa nu intri in panica daca o sa faca astia ceva ca e doar mana omului pana in acest moment...
Daca oamenii chiar cred in prostia asta se va intampla!
Terminati!
Bucurati-va de viata, nu tineti cont de ce zic niste ciudati!
Viata e scurta, hai sa ne bucuram de ea.
Eram ironic
Cine stie cunoaste
) si Mihaela la mine a venit, dar nu am fost acasa. Am fost o bere cu baietii. Cand am ajuns acasa era totul frumos. Haine peste tot, dulapuri sparte, peretii crapati. Asta inseamna ca a fost, dar nu am fost eu acasa. Am sa o astept data viitoare cu o bere.
Să îţi spun eu adevărul.Acest pastor este un prieten de a lui Obama, după gesturile sale din mîini şi după gradul de voce ridicat îţi dai seama ce fel de persoana bolnavă este.Să îţi aminteşti tot timpul ca Dumnezeu există şi te iubeşte!