| Dominicc a întrebat:

Am ajuns sa ii urasc pe pustii de 13 ani.
daca pun o intrebare si vreau raspunsuri de la persoana de la 16 ani in sus, imi sar astia mici in cap. Sau mai noi daca nu le place imi anuleaza intrebarea. Cica caracter irelevant.

Doamne cat de (...) sunt.
Ar trebui sa fie o limita de la 14 ani in sus. cel putin

Hai dati si acum la fel. In (.)

16 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu ai cum cere să-ţi răspundă doar cei peste 16 ani. Sunt mulţi copii pe site-ul asta şi e normal, ei doresc să înveţe să afle lucruri noi. Numai preciza că vrei să-ţi răspundă cei cu o vârstă mai mare pentru că cum ai văzut duce la raportarea întrebării. Ignoră răspunsurile date de către copii şi atât! Încearcă şi ei să înţeleagă unele lucruri etc. Şi noi am fost acum ceva timp aşa! Bine nu exista TPU pe atunci dar cred că eram destul de enervanţi! happy Baftă!

| Dominicc explică:

alexandra
iti garantez eu ca fata de tine am mai multa minte,
si nu nu e siteul meu,
Unde zic Clar ca pustii de 14 ani sa nu raspunda nu va bagati.
asa ca am dreptu macar la o intrebare doar pentru ceilalti. ok?

si lasa tu textu ala ieftin. ca eu nu imi amintesc sa vorbesc aiurea

| Dominicc explică:

Ok

nony
| nony a răspuns:

Claudel, ce nervos esti...hee hee Tu nu stii ca site -ul este al lor? Eu zic sa te calmezi si sa-ti raportezi singur intrebarea daca nu vrei sa te macelaresca astia mici laughing

| mihaibrasov a răspuns:

Sunt prea multi copii pe-aici care cred ca sunt ei oul din dodoasca... Ignora-i, asta e.

| marrr a răspuns:

Crezi ca toti cei sub 14 ani sunt la fel? Am cunoscut persoane pe acest site care si la varste peste paisprezece ani par a fi mult mai imaturi si gandesc fara logica. Nu mi s-ar parea normal sa fie o limita de varsta, plus ca oricine ar putea pune o varsta care nu corespunde cu varsta reala si nu ar fi o solutie. E un site pe care ne ajutam indiferent de varsta. Daca ar fi o limita, ar insemna ca daca ai sub 14 ani nu ai probleme carora trebuie sa le gasesti rezolvarea?
Acest lucru nu-mi convine nu numai pentru ca am sub 14 ani, ci pentru ca multi dintre noi avem probleme. Una este cand pui o intrebare si raspunzi altora ca sa ajuti si sa contribui, alta este cand intri pe acest site ca sa raportezi toate intrebarile inainte de a le citi macar sau a raspunde pentru a te afla in treaba.
Stii tu sigur ca toti cei ce raporteaza intrebari au sub varsta de 14 ani? Nu prea cred.
"Ne" place sa etichetam oameni pe care nu-i cunoastem, nu?
Cum am mai spus, persoane ca acelea de care spui tu se gasesc la orice varste asa ca nu-ti mai bate capul pentru ei. tongue

| Dorinel a răspuns:

In dec fac 17 deci cred ca pot posta happy...ehh asta e cu astia mici... ei vad lumea intr'un mod, pe cand noi il vedem in alt mod, ei sunt inca mici "necopti"

| Fvn a răspuns:

Chiar daca ar pune limita de varsta, tot ar mintii cacaciosii astia ca au peste 14 ani, asa ca... asta e

| adi4ever a răspuns:

Ahh ce bine ca am 14 anilaughing. Lasand gluma la o parte, vrei sa ai pretentii de la astia de 10, 11, 12, 13 si chiar 14 ani care pun tot felul de intrebari cu cati cm trebuie sa aiba penisul si alte minunatii? Eu zis sa nu ii bagi in seama si sa le ignori raspunsurile...

| adi4ever a răspuns:

Claudiu omule am 14 ani de ce nu as putea sa nu iti raspund? Te asigur ca sunt altfel decat altii de varsta mea da in fine uite ca eu nu am sa iti raspund ca nu vreau sa te superi si sa paraseste siteul...Sa auzim de bine

| AllieGlam a răspuns:

Sentimentu' e reciproc si noi va uram pe voi, astia, care va credeti smecheri si va dati cocoshi, cand colo sunteti decat niste tipi de aia cu (virgula)coshuri care n'au ce scrie pe site
Parere

| Miauti a răspuns:

Pai ce vrei mai asa sunt astia. si cica administratori verifica intrebarea...

Si eu am pus 2 intrebari si cica au anulato cu acelasi raspuns care ti la dat tie.
Eeee asta e viata, doar santem in Romania.
Dar sti care e cea mai tare chestie, nu am vazut un gay sau o lesbiana care sa puna o intrebare nasoala.

| BlueDreams a răspuns:

Mai, mai mai,. ce discriminari facem p-aici.Auzi Caludiu, da tu te-ai nascut de 16 ani si nu stiam noi?laughing. lasa-ne cu texte de astea ieftine.Iti zic sincer poti sa ai mai multa minte la 13 ani decat la 16, depinde de persoana.Site-ul asta nu e al tau, e al tuturor asa ca nu mai vorbi despre ce nu stiwinking.

| MoreTime a răspuns:

Ma, n-are rost sa fii frustratlaughing... In fond si aia mici au un rost pe aici, ne mai amuza cu raspunsurile lor, sau mai stiu eu ce.
Isi au rostul si ei, de exemplu daca noi am facut o greseala si ei ne cer ajutorul, de ce sa nu-i ajutam sa nu greseasca si ei?
Mi se pare un lucru destul de ok, nu lasa asta sa te frustreze, priveste cealalta parte a problemei.

Răspuns utilizator avertizat
| aangelia a răspuns:

Nony a răspuns:
Claudel, ce nervos esti... hee hee Tu nu stii ca site -ul este al lor? Eu zic sa te calmezi si sa-ti raportezi singur intrebarea daca nu vrei sa te macelaresca astia mici laughing

buna astalaughing