Buna,
Nu cred ca vreo unul dintre noi ti-ar putea spune (sau confirma) acest lucru. Insa cunosc pe cineva al carui bunic, chiar inainte de a muri, visa prietenii si familia care a trecut in nefiinta inaintea lui. E ca si cum o parte din el ar fi fost deja in Rai si ar fi putut discuta cu cei morti...
Oricum, nimeni nu stie asta decat in momentul final.
Iluzie,,,,,o vedenie...cand tie frica de moarte ai senzatia in moartea e prin casa asteptand momentul potrivit sa te duca "departe"
)
Pai practic nu ai cum sa o vezi...cred,se spune cand esti gata sa mori iti vezi rudele moarte si te cheama la ele, de fapt vezi spiritele care iti bantuie casa sau care se afla in ea
Nui adevarat caci se intampla altfel ca am observat ca cand mi-a murit strabunicu o cantat bufnita si o strigat lupul si o cazut o setea si toate astea so intamplat iarna
Din punct de vedere stintific, dupa moarte creierul nostu mai e activ inca 30 de minute in care se afla intr-un fel de delirium(vederi imaginare,iluzie optica, etc)Stinta sau biserica chiar nu au avut asemenea semnale de alarma pentru ca daca vezi moartea, vei av