| Marie308 a întrebat:

Am fost la un bancomat bcr sa imi scot salariul, l am scos dar in aplicatie el imi apare la sume blocată
Prima data cand patesc asta de la ce sa fie?

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-avem de unde sti sigur, intereseaza-te la banca.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sigur te va lamuri banca cand ii vei contacta

| CodrutElian1990 a răspuns:

Orice cheltuiala din cont (mai putin viramentele) trece mai intai prin faza blocata in aplicatie. Eu de exemplu, am acum 12 miscari de fonduri blocate. Aceste fonduri sunt blocate pentru a nu mai putea fi folosite pana se proceseaza tranzactia.

| Cipi1212 a răspuns:

Ai testat codul corect?

| Kiran a răspuns:

Poate sa fie inca la "procesarea" datelor, adica bancomatul a trimis detaliile despre tranzactie, dar inca nu a primit revizuirea "bancii mama", fie este o eroare.

| gllopel a răspuns:

Tu ai contul la BCR sau la alta Banca?
Stiu ca asta se intampla daca scoti de la alta Banca. Ei nu au de unde sa stie soldul tau si blocheaza suma pana cand Banca ta confirma plata. Nu e rau sa treci pe la Banca ta sa almuresti situatia. Pentru viitor.

| Marie308 explică (pentru gllopel):

La bcr am cardul e prima data cand patesc

| gllopel a răspuns (pentru Marie308):

Atunci e inca in asteptarea procesarii. Daca persista, mergi la un ghiseu BCR. Nu-ti fa griji.

| Marie308 explică (pentru gllopel):

Soldul contului a scazut sub 100 RON (disponibil RON). Adauga bani
pentru a te asigura ca urmatoarea plata se va finaliza cu succes.
Mi a aparut si mesajul asta intre timp
Perista de pe 15 problema

| gllopel a răspuns (pentru Marie308):

"Perista de pe 15 problema"
Si intre timp de ce nu ai mers la Banca sa te lamuresti?

| LimitBreaker a răspuns:

E normal daca scoti de la alt bancomat decat cel al bancii. Uneori e un timp de procesare a banilor, pana termina bancile de "comunicat" intre ele.
E ceva normal. Problema era daca nu te lasa sa scoti.

| Marie308 explică (pentru LimitBreaker):

La banca mentionata am card

| darrio2007 a răspuns (pentru Marie308):

Nu este o problemă, bine că i-ai scos. Si la mine in aplicatie apare „sumă in asteptare" dupa ce cumpar cu cardul. Dar dupa cateva zile dispare din aplicatie.