| Dmonik a întrebat:

Am incercat sa postez un comentariu pe blog tup. E sub moderare de 12 ore. Cui i s-a mai intamplat asa ceva? In timp ce alte comm-uri, ulterioare celui al meu au aparut. Ce se petrece?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca poate sa dureze si mai bine de o luna. Mie asa mi s-a intimplat recent, cind am fost pus sub moderare pe blog pentru ca am facut o remarca nevinovata la incoronarea ca expert a domnisoarei Arthur si fireste, ca intotdeauna, mi-a fost interpretat raspunsul intr-un sens negativ. A durat o luna juma' pina mi-au aparut postarile si asta dupa ce i-am scris Ralukai. Dar nu era nimeni la ski, nu, nu, nu, nu. Nu au adminii timp de distractii si relaxare... a durat mult pentru ca aveau multa, multa, multa treaba. Adminii trebuie sa citasca din scoarta-n scoarta ce se scrie pe site, sa cenzureze sau sa indeparteze postarile inteligente si sa se faCA CA nu vad postarile timpite sau obscene devil tongue

5 răspunsuri:
| Dmonik explică:

Wow, iata un anonim care ma cunoaste si stie ca sunt persoana care face boacane!
@Bro, asta sa fie sau continutul postarii? Deja au trecut 24 de ore! Ma gandesc ca poate sunt adminii la ski.hee hee

| Dmonik explică:

@ Bro, imi amintesc secventa aceea! Dau o amandina!
@gresitaEintrebarea, Off, nu merg nicaieri, fac musaca, nu il stiu decat pe Cupidon, nu si pe ecupidon asta...si vreau sa-mi apara postarea.

| Jeny1 a răspuns:

Credeam că numai mie mi se întâmplă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut tu o boacana si te tin sub supraveghere adminii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contul tau e nou si inca nu a iesit de sub moderare. Presupun ca de fiecare data cind iti stergi contul si revii cu altul, trebuie sa-ti redovedesti moralitatea si bunele intentii fata de Clopotzel TPU devil