Sa stii ca poate sa dureze si mai bine de o luna. Mie asa mi s-a intimplat recent, cind am fost pus sub moderare pe blog pentru ca am facut o remarca nevinovata la incoronarea ca expert a domnisoarei Arthur si fireste, ca intotdeauna, mi-a fost interpretat raspunsul intr-un sens negativ. A durat o luna juma' pina mi-au aparut postarile si asta dupa ce i-am scris Ralukai. Dar nu era nimeni la ski, nu, nu, nu, nu. Nu au adminii timp de distractii si relaxare... a durat mult pentru ca aveau multa, multa, multa treaba. Adminii trebuie sa citasca din scoarta-n scoarta ce se scrie pe site, sa cenzureze sau sa indeparteze postarile inteligente si sa se faCA CA nu vad postarile timpite sau obscene
Wow, iata un anonim care ma cunoaste si stie ca sunt persoana care face boacane!
@Bro, asta sa fie sau continutul postarii? Deja au trecut 24 de ore! Ma gandesc ca poate sunt adminii la ski.
@ Bro, imi amintesc secventa aceea! Dau o amandina!
@gresitaEintrebarea, Off, nu merg nicaieri, fac musaca, nu il stiu decat pe Cupidon, nu si pe ecupidon asta...si vreau sa-mi apara postarea.