Stii ceva mai bine ia-ti Windows XP ca windows 7 e de rahat(scuzati vocabularu)asta-i adevaru de varza pana si 98 e mai bun
))
Singur nu se poate deconecta, se poate doar din control panel sa-l dezactivezi, probabil ''cade''netul si daca in acel timp aveai messengerul deschis, cand isi revine, se reincarca
Nu are cum, ce naiba sa cada rds din 10 in 10 mine...
gameshell daca ai calculator de acum 5 ani normal ca nu iti merge bine win 7... ce sa iti fac... strange bani si cumparati unu bun
Descarca si ruleaza WinSockFix de aici http://winsockfix.en.softonic.com/ WinSockFix este un soft care te poate ajuta, daca conexiunea ta la Internet a fost alterata de programe adware sau spyware.Si ar mai fi posibil sa trebuiasca reinstalate driverele de la placa de retea daca nu merge cu WinnSockFix! Incearca
Eu in windows 7 aveam probleme cu netu din cauza driverului video care era bulit... oricum nu am inteles nici azi legatura dintre ele dar in fine...
ideea e ca dupa ce am bagat driverul mergea mai bine.
netu iti poate merge rau din cauza la spyware/virusi/troieni/malware si alte rahaturi...pana si keyloggerul te cam incurca ![]()
Scaneaza pc-ul cu un antivirus bun si rezolvi problema.
daca ai idee dai si un ping pe site romanesc si unu pe strain(extern) vezi ce si cum primesti si in functie de aia trimitele reclamatii al rds DAR NU UITA SA REZOLVI VIRUSII DIN PC deoarec intodeauna operatorii RDS nu stiu decat sa dea vina pe tine si pc-ul tau desi au probleme grave in unele zone-eu dupa o faza dinasta la ei am renuntat la orice contract cu ei.
Este tot o intrebare
Am si eu problema cu deconectarea de la internet a Windows7... tu ai rezolvat asta? si cum? este problema cu drivarela? este vre0un programas care rezolva problema cu deconectare? sau setari din windows7?