Http://adevarul.ro/......index.html
deci eu in locul tau as merge doar pe cetatenie maghiara, crede-ma ca esti mult mai bine vazut ca ungur oriunde in lumea asta
Ambele tari sunt la egalitate in ce priveste relatia lor cu celelalte state. Pasaportul se va face dupa locatia cartii de identitate pe care o detii. Sau cei cu dubla cetatenie au doua carti de identitate?
Nu intelegi, deci daca de exemplu am pasaport roman si vreau sa calatoresc in Japonia, trebuie sa am si buletin si pasaport si si viza.
Dar daca am pasaport maghiar, am nevoie doar de pasaport. (carte de identitate dubla nu am auzit de asa ceva)
Deci Ungaria nu are nevoie de viza, dar Romania da. Interesant.
Ar trebui sa mergi la evidenta populatiei, la pasapoarte si sa intrebi acolo.
Eu cred ca pasaportul ti se va face dupa tara (in tara) care ti-a eliberat buletinul. Este doar o parere.
Nu am zis ca Ungaria nu are nevoie de viza. Am zis doar ca are un mare + ca e in schengen
Am inteles.
Deci eu cred ca daca ai un singur buletin, iti va face pasaportul tara care ti-a leiberat buletinul. In felul acesta nu poti alege tara care sa iti faca pasaportul.
Pai bun, si daca am si cetatenie germana, eu nu pot sa imi fac pasaport de Germania?
Probabil că în cazul acesta Germania nu iti va mai cere pașaport (oricum nu se cere pașaport pentru. Germania, dar vorbim ca exemplu). Dar Germania nu poate să iti facă pașaport pentru o altă tară decât dacă ai buletin de Germania. Căci pe baza buletinului se face pașaportul.
Repet: este doar o părere personală, de aceea am zis că trebuie să te informezi cu exactitate la serviciul pașapoarte; fie ca te duci personal, fie ca îi contactezi la telefon sau prin email.
Cum sa fie mai tare cetatenia la bozgorii decat a noastra?
Just kidding.
Pai cum sa fie, nu suntem ambele tarii in U.E?
Sau eventual la ei mai influenteaza si Spațiul Schengen
Pai asa am citit pe net ca conteaza mult spatiul schengen.
corymmm întreabă:
sorinv1998 întreabă: