Daca ai inclinatii fizica-chimie mergi la stiinte ale naturii care e pe profil real la fel ca si matematica informatica.
Mate info e profil real. Fizică chimie multă se face la ştiinţe ale naturii. dar faci şi biologie pe lângă. Şi asta e tot profil real. Baftă!
Din cate stiu eu, exista profil real 1 mate - info, si profil real 2 mate-fizica. Acum depinde profilurile de la ce liceu vrei sa dai. Iar la mate-info, ai mai multe ore de fizica decat de chimie.
Da.se face la profil real. dar daca ai inclinati spre fiz-chi du-te la stiinte
Daca ai inclinatie spre fizica si chimie poti merge tot pe profil real, dar specializarea Stiinte ale naturii...
Pai daca ai inclinatii catre chimie ar fi bine sa alegi profilul stiinte ale naturii pentru ca materiile de baza sunt chimia si biologia (este profil real) pe cand la mate-info materiile de baza sunt matematica si informatica.
la profil mate-info se fac 2h chimie si 3h fizica la stiintele naturii nu stiu![]()
acum alegi ceea ce crezi![]()
funda?![]()
![]()
sper ca te-am ajutat,
CoolGirlN
Poi alegi u cand intri la liceu...iti alegi profilul...fizica-chimie se face la stiinte ale naturii.eu am profilul asta.sunt cate 3 ore de saptamana de fizica si cate 2 de chimie. dar pe parcurs se my aleag si obtionele unde poti opta pentru fizica sau chimie depinde ce decizi cu colegii tai.bafta
anonim_4396 întreabă:
tomageorgiana123gabrielageo123ge... întreabă: