| petruta a întrebat:

As vrea sa imi mai fac un alt facebook dar este o problema ca eu sunt logata mereu si nu pot sa imi fac altu se poate?

Răspuns Câştigător
| BipBip a răspuns:

Dap se poate.Te duci dreapta sus si dai la logout.

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Da clik pe ''contul meu''(in dreapta sus) si apoi clik pe ''deconectare'' si nu mai esti conectata la facebook! Apoi fa un alt profil!

| username23 a răspuns:

In coltul din stinga sus este optinuea: Contul meu, apesi pe ea, si apoi alegi din lista de optiuni ultima optiune : Deconectare. Succes! FundA?

| petruta explică:

Dar la hi5?

| nevermint a răspuns:

Trebuie sa te deloghezi de pe Facebook - Meniu dreapta sus/Contul meu/Deconectare. daca rulezi cu Mozilla cand completezi ai grija ca browserul salveaza setari, completeaza cu atentie toate casutele, introdu o alta adresa de mail nu pe cea deja inregistrata. Succes!

| AlexandraPiti a răspuns:

Versiune1.Te duci la dreapta pe PC cand esti pe facebook si dai pe,,Contul meu'',iar ce iti apare lipit de el mai jos dai pe,,Setarile contului'' si ultimul de jos scrie,, Dezactiveaza cont''(dispare de tot )si mai in dreapta tot pe acelasi rand scrie,, dezactiveaza''si dai acolo.
versiune2.Sau dai tot sus la,, Contul meu,, si iti apare acolo ceva si dai deconezteaza(nu sterge contul doar iese din el).
succes. funda?
succes.