| εїз Ir εїз a întrebat:

Bine, stiu ca o fundita are 100 puncte, DAR eu am 8720 p., si numai 9 fundite.De unde am asa de multe puncte?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Punctele se dau si pentru raspunsuri - 50puncte/raspuns, pentru primul raspuns - 50 puncte, pentru al doilea - 40 puncte etc si pentru raspunsurile calificate ca folositoare si inteligente. Intra in Vizualizare profil si vezi punctajul tau si acolo ai numarul de puncte pentru fiecare categorie. Numai bine!

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Punctele se acorda astfel :

- La fiecare raspuns postat primesti cate 50 de puncte

* Primesti puncte bonus in functie de promptitudine ( 50 de puncte daca raspunzi primul, 40 daca raspunzi al 2-lea, 30 daca raspunzi al 3-lea, 20 daca raspunzi al 4-lea si 10 daca raspunzi al 5-lea.

La fiecare fundita primesti cate 100 de puncte

La fiecare vot inteligent si folositor primit primesti cate 1 punct.

Pentru a te lamuri la profil ai '' Punctaj ''. Acolo iti spune ce puncte ai primit si de unde provin ele.

| Petronela a răspuns:

Pai ai punctaj de la intrebarile si raspunsurile date

| BruneTTe a răspuns:

Uita`te la Vizualizare profil -> Punctaj si ai sa vezihee hee

| Mar a răspuns:

Pai uite:pentru vizite, raspunsuri, voturi, rasp castigatoare, rasp considerate folositoare, rasp considerate inteligente, intrebari la care ai rasp primul al doilea.al cincilea. pot sa vezi la punctaj. pupici :*

| Sofffie a răspuns:

Pai la fiecare raspuns de al tau, fundita, vot, raspunsuri considerate folositoare, vizite, intrebari la care ai raspuns primul al doilea al treilea al patrulea, La Toate ti se adauga puncte.

| Sofffie a răspuns:

Vizite

Raspunsuri

Voturi

Raspunsuri castigatoare

Raspunsuri considerate folositoare

Raspunsuri considerate inteligente

Intrebari la care ai raspuns primul

Intrebari la care ai raspuns al doilea

Intrebari la care ai raspuns al treilea

Intrebari la care ai raspuns al patrulea

Intrebari la care ai raspuns al cincilea

La toate astea primesti puncte.

| MuadDib a răspuns:

Du-te la Vizualizare profil si acolo iti arata Punctaj, dai click si vezi pentru ce ai primit puncte. Vizite, Intrebari, RAspunsuri... s. a.

Asta e tot. Bafta ^^

| traficanta a răspuns:

Pai restul sunt de la celelalte raspunsuriwinking chiar daca nu ai fundita primesti pcte pentru raspunsuri.

| Criss1105 a răspuns:

Pai ai atatea puncte pentru ca ai mai raspuns la intrebari. De exemplu daca raspunzi prima primesti 50 de puncte, a2a 40 de puncte, a3a 30 de puncte, s. a. m. d. De la a6a pana la cate raspunsuri o sa primeasca intrebarea o sa primesti doar 10 puncte.

Sper ca te-am ajutat. :*

| Bi.Dam a răspuns:

De la raspunsurile si intrebarile pe care le'ai dat/pus, de la vizite. etc.Citeste singura. Dai in stanga la 'vizualizare profil', apoi la 'punctaj'. Si ai sa vezi tot acolo tongue

| alexa15_9959 a răspuns:

Primesti puncte si pentru raspunsurile inteligente, folositoare, amuzante.Si primesti un anume nr de puncte daca ai raspuns la o intrebare printre primii 5.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la intrebari, si chiar si raspunsuri necastigatoare.winking